Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Αυτό είναι ….μαιμουδο-δημοσιογραφία.
Διαβάζουμε στο…. pronews.gr . Φωτογραφία ΣΟΚ.

Σε ένα ιδιότυπο "ψυχρό πόλεμο" εισέρχονται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις με την ελληνική πλευρά να προβαίνει πριν λίγο σε μία κίνηση που δεν έχει προηγούμενο.
 Η Πολεμική Αεροπορία "διέρρευσε" μια φωτογραφία που περικλείει μια πεντακάθαρη προειδοποίηση προς την Άγκυρα για το τι θα μπορούσε να σημαίνει για την Τουρκία μια "θερμή" κλιμάκωση στο Αιγαίο:
 Ένα Mirage 2000-5Mk2 έμφορτο με υποστρατηγικό πύραυλο cruise SCALP-EG, ένα όπλο για το οποίο-ακόμα-δεν έχει απάντηση η τουρκική αεράμυνα.
 Και δεν θα έχει απάντηση μέχρι την επιχειρησιακή ένταξη ικανοποιητικού αριθμού της νέας σειράς αντιαεροπορικών μικρού βεληνεκούς SHORADS.
 Η κίνηση είναι ερμηνεύεται ως "ιδιαίτερα προχωρημένη" από την ΠΑ, καθώς ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα φωτογραφία με πύραυλο cruise SCALP-EG αναρτημένο σε Mirage 2000-5Mk2 και μάλιστα σε συγκεκριμένη επιχειρησιακή διαμόρφωση.

Όμως η συγκεκριμένη Φώτο που διέρρευσε όπως βλέπετε ,είναι από παλιό πρωτοσέλιδο του περιοδικού ΠΤΗΣΗ.
Άντε γεια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχουν υπ΄οψιν τους τα ρεμάλια που μας κυβερνούν συναγωνιζόμενοι τους Τουρκαλάδες στις προκλητικές δηλώσεις τι δραματικές επιπτώσεις για την χώρα θα είχε ένα θερμό επεισόδιο έστω και στιγμιαίο; Το τι καταστροφή θα ήταν για τον τουρισμό; To τι καταστροφή θα ήταν η εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρο που θα έστελνε για εκδίκηση ο Τουρκαλάς και πολλά άλλα δραματικά που θα συνέβαιναν από τους εντος της χώρας λάθρο ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...