Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Αυτή την κακομοιριά σου φέρνουν τα lidl και τα praktiker …ζώο.



Το χρήμα έφυγε όλο έξω και μας έμειναν για συναλλαγή ο αέρας, και τα… αυγά. Δεν τολμούν οι προδότες να εκστομίσουν ότι δεν υπάρχει πλέον χαρτονόμισμα στην χώρα, και προσπαθούν να μας πείσουν να κάνουμε συναλλαγές στο… μιλιτό. Όπου να΄νε αδειάζουν και τα… στρώματα και άντε γεια.

Από το συνολικό ποσό του δημοσίου χρέους (30/6/2016) των 328,3 δις Ευρώ, ποσοστό 65% περίπου προέρχεται από το έλλειμμα του εμπορικού μας ισοζυγίου μόνο της τελευταίας οκταετίας. 
Αυτό συμβαίνει διότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων καταναλωτών δεν διαθέτει καταναλωτική συνείδηση και συνωστίζεται στην ουρά για να αγοράσει από τα ράφια των αλυσίδων λιανικής και τα περίπτερα, τα πολυδιαφημισμένα και πανάκριβα προϊόντα δέκα μόλις πολυεθνικών που ελέγχουν όμως το μεγαλύτερο τμήμα όλων των σημείων πώλησης, με συνολικό κύκλο εργασιών της τάξεως των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ ο κατάλογος των εισαγόμενων προϊόντων που μπορεί ένας συνειδητοποιημένος Έλληνας καταναλωτής να αντικαταστήσει με αντίστοιχα προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα και φέρουν την μαγική ένδειξη «Ελληνικό προϊόν», είναι πραγματικά ατελείωτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...