Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ο υπουργός… φανφάρας.



Η επιλογή του ψεκασμένου μπούλη - Πανούλη, να πάει στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης στον Λαιμό, όπου έπαιζαν ο ΝΟ Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό αποδείχθηκε πολιτικό ναυάγιο. Βεβαίως, ο μπούλης των νοτίων προαστίων δεν πήγε εκεί ως φίλαθλος, αλλά λόγω της αδερφής του που είναι προπονήτρια της ομάδας της Βουλιαγμένης. Μόλις τον αντελήφθησαν οι φίλαθλοι, θυμήθηκαν τις παλαιότερες πομπώδεις δηλώσεις του, τύπου «ούτε νεκρός με όσους ψήφισαν μνημόνια» κι άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα «μόνο νεκρός μνημόνιο» και να τον αποδοκιμάζουν. 
Σαν ξευτίλας πολιτικός που είναι, έπρεπε να περιμένει και να υπομένει τέτοιες αντιδράσεις από τον κοσμάκη που υποφέρει εξαιτίας του.
Όμως  υπό την προστασία δεκάδων αστυνομικών της φρουράς του ο βρωμιάρης σηκώθηκε κι έκανε τη γνωστή χειρονομία ( κωλοδάκτυλο ) που κάνουν όλοι οι αληταράδες των γηπέδων προς τους φιλάθλους. Μάλλον έδειχνε το τι θα πάθει όταν τον ξαποστείλουν από την κυβέρνηση.
Να τον χαίρονται οι Αμερικανοσιωνιστές προστάτες του, που τον έκαναν και υπουργό Εθνικής Αμύνης  και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων!



Ο Νίκος Ασημακόπουλος σημειώνει σε άρθρο του στην Athens Voice Όταν βρίζουν χυδαία την αδερφή σου, παίζει και να χάσεις την ψυχραμία σου ,και ότι ο ψεκασμένος έχασε την ψυχραιμία όταν μια μερίδα άρχισε να χυδαιολογεί εναντίον της αδερφής του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι κάφροι φώναζαν "πουτάνα, λεσβία Αλεξία", την ώρα που η Αλεξία Καμμένου (πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας) προπονούσε την ομάδα της Βουλιαγμένης και στο νερό αγωνιζόταν με τα ίδια χρώματα η 16χρονη κόρη της.

Εμείς έχουμε να του πούμε ότι ….Η ύβρις όμως δεν είναι μόνο λεκτική. Όλη του η πολιτική διαδρομή του ψεκασμένου ,είναι μία ύβρις προς τον λαό. Οι κατά καιρούς δηλώσεις του και μετά σκληρές  κωλοτούμπες αφού πρώτα υφάρπαξε την ψήφο είναι …ύβρις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...