Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Η Κρήτη δεν θα υπάρχει το 2050!



Ο εφιάλτης των κλιματικών αλλαγών θα δώσει την χαριστική βολή σε ένα νησί που επέλεξε να είναι ανοχύρωτο απέναντι σε αυτές. Οι Κρητικοί κατέστρεψαν ή ανέχτηκαν την καταστροφή των δασών τους και του φυσικού τους πλούτου. Και είναι αλήθεια ότι η φύση δεν τσιγκουνεύτηκε, χάρισε απλόχερα τις ομορφιές της στο νησί. Μπροστά μας βρίσκεται ο εφιάλτης των κλιματικών αλλαγών. Αλλά στην Κρήτη η ερημοποίηση, που προέρχεται από τις αλλαγές αυτές, είναι ήδη σε εξέλιξη.
 Σύμφωνα με μελέτες το νησί δεν θα υπάρχει το 2050!
Τα συγκλονιστικά αυτά στοιχεία που αποκαλύπτει στο ρεπορτάζ του στη Νέα Κρήτη ο Χριστόφορος Παπαδάκης προέρχονται από μια μεγάλη έρευνα που φέρει τη σφραγίδα αξιόπιστων φορέων και επιστημόνων. Η “Ν.Κ.” όμως απευθύνθηκε και σε άλλους επιστήμονες που ασχολούνται με την υπόθεση των κλιματικών αλλαγών, ζητώντας τους πιο εξειδικευμένα στοιχεία που αφορούν στην Κρήτη.
Οι απαντήσεις τους; Μάλλον ανησυχητικές, αφού ανάμεσα στις διαπιστώσεις και τις προβλέψεις τους ήταν και ότι η Κρήτη θα ζήσει σε πολύ χειρότερο βαθμό σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα τις κλιματικές αλλαγές, με δραματικές συνέπειες σε βάρος του πληθυσμού της, αν δεν έχει μέχρι τότε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα αντιμετώπισής τους, για να μπορέσει να επιβιώσει και να μην αφανιστεί από την πείνα και τις καταστροφές!

Καθηγητές τρεις και εχάθει η πατρίς. Μάλλον εννοούν ότι δεν θα υπάρχει στο Ελληνικό κράτος,  γιατί θα είναι ανεξάρτητη.

Τώρα θυμήθηκαν να φέρουν ως παράδειγμα και δημιουργία εντυπώσεων το ερημικό τοπίο που θυμίζει το «σάπιο» φράγμα της Φανερωμένης στη Μεσσαρά . το οποίο λένε ότι «στέγνωσε» λόγω των μειωμένων βροχοπτώσεων, με τους ειδικούς να κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου για την άρδευση της περιοχής.
Το φράγμα όμως δεν στέγνωσε λόγω μειωμένων βροχοπτώσεων αλλά λόγω της ασύστολης διαχείρισης των αποθεμάτων του. 



Πολύ στο στόχαστρο πάντως έχουν βάλει τώρα τελευταία οι «επιστήμονες» τους Μεσσαρίτες. Την μια αναγγέλλουν ότι ….Στο τέλος όσοι ζήσουν, δεν ...θα τους σηκώνεται . την άλλη πως θα εκλείψει η Κρήτη μετά από τριάντα χρόνια και πάει λέγοντας.


Ρε μπας και θέλουν να τους διώξουν σταδιακά και με τρόπο από την πεδιάδα γιατί θέλουν να την κάνουν μια απέραντη βάση οι Αμερικάνοι; 

 

Νέος περίεργος χάρτης: Μισή Ελλάδα χωρίς Κρήτη!

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επειδη πιστευω οτι εχεις αμεση σχεση με την Κρητη σου προτεινω να δεις το παρακατω βιντεο, καποιοι ηδη δρουν γιατι συνειδητοποιησαν οτι επερχεται η καταστροφη τους.
https://www.youtube.com/watch?v=cnkq6cmP44w

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...