Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Γιατί μωρή παλιοσαβούρα πιάνεις στο στόμα σου τον Στελλάρα;



Η Μιμή Ντενίση ανεβάζει το έργο «Η ζωή μου όλη» σε παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και της STEFI στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Ελληνικού Κόσμου.
Είναι ένα έργο που αναφέρεται στο «μύθο» του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη και στην ζωή των μουσικών της εποχής του. Ένα προσφυγόπουλο, γιός του Χαράλαμπου Καζαντζίδη από τον Πόντο και της Γεσθημανή από την Μικρασία, ξεκινάει την ζωή του με αντίξοες συνθήκες και γίνεται ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της σύγχρονης Ελλάδας. Μια μυθιστορηματική αφήγηση της ζωής του μέσα από τα μάτια των δικών του ανθρώπων, αλλά και μια τοιχογραφία των μουσικών της εποχής.
Οι μεγάλοι συνθέτες, ο Παπαιωάννου, ο Χιώτης, ο Τσιτσάνης, ο Πάνου, ο Χατζηδάκις, ο Θεοδωράκης, τα διάσημα κέντρα της εποχής, όπως η «Τριάνα του Χειλά», οι μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες όλων τους περνάνε μέσα από το έργο και φωτίζουν γνωστές και άγνωστες πτυχές της εποχής. Ακούγονται οι μεγάλες επιτυχίες του Στέλιου που αγάπησαν γενιές και γενιές Ελλήνων και δημιούργησαν τον «Μύθο» του Καζαντζίδη. ΚΕΙΜΕΝΟ: Μιμή Ντενίση, Κωνσταντίνα Γιαχαλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...