Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Κομματάκι επικίνδυνο να δουλεύεις στην ΑΑΔΕ.



Η 32χρονη ΕΦΟΡΙΑΚΌΣ Θεοδώρα  Ζέμπερη δολοφονήθηκε άγρια με επτά μαχαιριές στο θώρακα και στο πρόσωπο . Η δολοφονία έγινε χθες το απόγευμα, λίγο πριν κλείσει το νεκροταφείο. Το μαχαίρι του εγκλήματος δεν βρέθηκε. 

Η 32χρονη Δώρα εργαζόταν στην Α' ΔΟΥ Πειραιά ως ελέγκτρια.

Ο δολοφόνος τής κατάφερε τις πρώτες μαχαιριές πάνω από το μνήμα, ενώ η 32χρονη στη συνέχεια σύρθηκε 15 μέτρα αναζητώντας βοήθεια. Ο δολοφόνος όμως την ακολούθησε και της κατάφερε το τελειωτικό χτύπημα με το μαχαίρι, δίνοντάς της τη «χαριστική βολή». 
Η αστυνομία για την ώρα αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Από την άλλη πλευρά, ο πατέρας της νεαρής γυναίκας ζητά από την εφορία όπου εργαζόταν η κόρη του να δώσει στη δημοσιότητα τις υποθέσεις που χειριζόταν, θεωρώντας πως εκεί κρύβεται η ταυτότητα του δολοφόνου. Η διευθύντρια της Α’ ΔΟΥ Πειραιά Α. Γερακούδη,
είπε ότι η κοπέλα εργαζόταν στο τμήμα των ελέγχων, αλλά αρνήθηκε να υποστηρίξει ή να διαψεύσει τις καταγγελίες του πατέρα της, σημειώνοντας ότι αυτά είναι θέματα των Αρχών.

Ο διοικητής Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων, Γιώργος Πιτσιλής, δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε συγκλονισμένοι από τη βάναυση δολοφονία της υπαλλήλου μας, Θεοδώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Επικοινώνησα εχθές το βράδυ, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα το τραγικό περιστατικό, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και του ανέφερα ότι οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία, που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Link για to Milan Aek
http://live.livewidget.net/streamvideo9/ac-milan-vs-aek-athens-live-stream-4488490.html

Μη κατεβασετε το Adobe, κλειστε απλα το παραθυρο του διαφημιστικου στο πανω αριστερο μερος.

Ανώνυμος είπε...

βρωμαει παρακρατος ..αυτοι οι παλιοπουστες οι πολιτικαντζες τα ξερουν ολα αυτα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...