Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Άλλο κακό να μην μας βρει. Τον γαμπρό τον ξύρισαν νωρίς - νωρίς.



Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η DSCA (υπηρεσία στρατιωτικής συνεργασίας) των ΗΠΑ επιβεβαιώνει το ποσό των 2,4 δισ. δολ. ή 2,15 δισ. ευρώ που ανέφερε ο πρόεδρος Ν.Τραμπ για το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 (ο υπουργός Π.Καμμένος περιέργως μίλησε για 1,1 δισ. δολ.) και αποκάλυψε ότι η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε ανταλλακτικά για να αναπαλαιώσει παλιά και... νέα (!) F-16 αντί του ποσού των 2,404 εκατ. δολ.!  

Ανακοινώθηκε επίσημα από ΗΠΑ: Θα πληρώσουμε 2,4 δισ. δολ. για «αναπαλαίωση» 123 F-16! - Καληνύχτα Ελλάδα... 


 Αναλυτικά η ανακοίνωση

«...ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ!» ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ των ξένων δημοσιογράφων με τον Τσίπρα...



Eκαναν σαν τα παιδάκια στην Ντίσνευλαντ. Όλο αναμνηστικές φώτο, twitter, και facebook,συνεπικουρούμενοι από τα μισθωμένα παπαγαλάκια που μας έλεγαν πόσο όμορφη είναι η κωλοπεριστέρα ,πως «χόρεψαν» συρτάκι οι  ομογενείς χέρι-χέρι με τους επενδυτές για να τον ευχαριστήσουν κ.α Τώρα το πότε έκαναν επενδύσεις για να βοηθήσουν την χώρα τα αμερικανά είναι θέμα που σηκώνει πολύ συζήτηση.  

Ο Τσίπρας κάνει αυτό που κάνουν όλοι οι άχρηστοι, δειλοί και διεφθαρμένοι χαραμοφάηδες. Άλλωστε ο Αλέξης πρώτα ουρεί κι έπειτα σκύβει και φιλά εκεί που ούρησε, πίνοντας με λαχτάρα τα υγρά. Κάποιοι τη βρίσκουν κι έτσι. «Ουρολαγνεία» λέγεται ενώ συνηθίζεται πολύ στην πολιτική. Υπάρχει και η κοπρολαγνεία όπου ο τύπος τρώει το «χοντρό». Καταριέται πχ το σόι του Μητσοτάκη να πάθει καρκίνο, αλλά μετά παρακαλά το γιο να κάνουν μαζί κυβέρνηση, να πάρει κάμποσα φράγκα παραπάνω. Βίτσιο είναι. Κι εμείς ακόμα πιο βιτσιόζοι που τους ανεχόμαστε. Άρα ένα μαζοχισμό τον έχουμε…

Ο Πρόεδρος είπε πως θα βρει τρόπο να μας βοηθήσει κι εμείς θα βοηθήσουμε αυτούς! Όχι Πρόεδρε, δεν χρειάζεται να μας βοηθήσεις άλλο. Μας τσούζει ακόμα η προηγούμενη «βοήθεια». Ξεπατωθήκαμε. Τόσα χρόνια μας σώζετε.
Με τόση διαχρονική «βοήθεια» μας έρχεται να φωνάξουμε: ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!!! 




Η θανάσιμη παγίδα Τραμπ-CIA στον Τσίπρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...