Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Δρουν ανενόχλητοι οι παρακρατικοί και πράκτορες ξένων κέντρων στην χώρα.



Ανενόχλητοι αλωνίζουν σε ολόκληρη την Ελλάδα οι κουκουλοφόροι που όμως είναι γνωστοί στους πάντες, κάνοντας κυριολεκτικά ό,τι θέλουν σπάζοντας, αρπάζοντας και απειλώντας χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά των αρχών του Τόσκα.
Τα περιστατικά είναι πολλά και σχεδόν σε καθημερινή πλέον βάση. Τελευταίο παράδειγμα η επίθεση με περισσότερες από 30 βόμβες μολότοφ που έριξαν σε λεωφορείο των ΜΑΤ που μετέφερε αστυνομικούς την ώρα που σχολούσαν από διατεταγμένη υπηρεσία στο Τουρκικό Προξενείο στην Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα στην Αθήνα νέες επιθέσεις κατά αστυνομικών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια σημειώθηκαν τα ξημερώματα  της Κυριακής.

Η πρώτη φάση της επίθεσης έγινε για δύο ώρες από ομάδα «αντεξουσιαστών»  κατά των αστυνομικών που πραγματοποιούσαν στατική φύλαξη κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην Χαριλάου Τρικούπη.

Από τις 2:30 έως τις 4:30 τα ξημερώματα οι άγνωστοι έριχναν μολότοφ και άλλα αντικείμενα χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Η δεύτερη φάση της επίθεσης έγινε από τις 5.30 έως και τις 6 τα ξημερώματα με τους γνωστούς - αγνώστους να βάζουν στο στόχαστρο τους αστυνομικούς στην οδό Τοσίτσα.

Οι αστυνομικοί έκαναν δύο προσαγωγές αλλά τελικά οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Το βράδυ της Παρασκευής στο πλαίσιο επεισοδίων στα Εξάρχεια,  εμφανίζονται να κρατούν την Ελληνική σημαία, στην οποία έχουν βάλει φωτιά και να την δείχνουν επιδεικτικά στους αστυνομικούς.

Τα επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν από τη μία τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα με ομάδες να πετούν μολότοφ και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς. «Οι κάτοικοι των Εξαρχείων γελάνε» με τις δηλώσεις Τόσκα ότι «τώρα μπαίνει η Αστυνομία στα Εξάρχεια και τώρα γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια» δήλωσε την Κυριακή στο ΘΕΜΑ 104,6 ο ΓΓ των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.
Το επιχείρημα ότι «και έξω από τον Λευκό Οίκο πετούν χαρτάκια σε διαμαρτυρίες αλλά δεν συλλαμβάνονται» χρησιμοποιεί σε συνέντευξή του ο Νίκος Τόσκας προκειμένου να εξηγήσει την αντίδραση της αστυνομίας απέναντι στο Ρουβίκωνα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...