Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Αυτοκτόνησε Στρατιώτης ενώ φυλούσε σκοπιά στη Ρω.Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ο στρατιώτης είχε παρουσιαστεί στη Β' ΕΣΣΟ, δυνάμεως της ΔΑΝ Μεγίστης, και ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσο Ρω, περίπου στις 08:40, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με τον ατομικό του οπλισμό.
Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ)
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΣΤΡ (ΠΖ) Ε.Τ. της 2018 Β/ ΕΣΣΟ, δυνάμεως της ΔΑΝ Μεγίστης, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσο Ρω και περί ώρα 08:40 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με το ατομικό του οπλισμό.
Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Οι οικείοι του έχουν ενημερωθεί για το συμβάν. Η διερεύνηση του θέματος συνεχίζεται και θα υπάρχει συνέχεια ενημέρωση.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν βρέθηκε ένας να του πει ότι μέχρι να τελειώσει η θητεία του το καλοκαιρί, ο Κοτζιάς απειλεί ότι "θα λύσει" και το ελληνοαλβανικό, όπως έλυσε και το ελληνοσκοπιανό!!! Δεν του τα είπατε όλα και έφυγε με απορίες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...