Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Τώρα έχει Μούντιαλ. Τι συλλαλητήρια και μαλακίες.



Εξάλλου από ότι δείχνουν τα πράγματα ουδείς ενδιαφέρετε για την προδοσία εκτός μιας μικρής εναπομένουσας μερίδας «πατριωτών». Σου λένε τι με νοιάζει έμενα για Μακεδονίες και τρίχες. Κανένα δεκάευρω για καφέ μπορώ να έχω, και δεν πάνε να τα πάρουν όλα. Έτσι και αλλιώς παρμένα είναι από τους τοκογλύφους. Τσίπρα δαγκωτό λοιπόν μέχρι να μείνει μόνο η παλιά Ελλάδα, Πελοπόννησος και Στερεά.

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος το συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Με σύνθημα «Κάτω τα χέρια σας από την Μακεδονία» μια χούφτα πολίτες από όλη την Ελλάδα σε αναλογία με τον πληθυσμό μας δίνει το «παρών» για να διαμαρτυρηθεί για την επικείμενη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ για την ονομασία της γειτονικής χώρας. Εάν ήταν διαμαρτυρία των πακιστανών θα ήταν ποιο πολλοί. Στη δεξιά πλευρά εισόδου του κτιρίου η της Βουλής, ομάδα ατόμων προσπάθησε να ανέβει τα σκαλοπάτια. Ωστόσο απωθήθηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ που έκαναν και χρήση χημικών. Μερικές εκατοντάδες από τόσα εκατομμύρια πολίτες βρίσκονται απέναντι από την Βουλή των Ελλήνων και ζητούν να μην δοθεί σε χρήση το όνομα της Μακεδονίας στο γειτονικό κρατίδιο, αλλά και να μην αναγνωριστεί μακεδονική γλώσσα και μακεδονικό έθνος. Λίγο μετά τις 17.00 μάλιστα, δεκάδες διαδηλωτές ανέβηκαν στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, δίνοντας παλμό στη διαμαρτυρία τους.
Γυναίκες, παιδιά, ιερείς και απλός κόσμος διαδηλώνουν κουνώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.


Oι προδότες είναι τελείως προβλέψιμοι…. Στα χέρια της αστυνομίας ο Σώρρας... λόγω μεταφοράς ενδιαφέροντος από το Σκοπιανό. Το είχαμε πει. Όταν θα ζοριστούν τα πράγματα, θα ρίξουν λίγο…. Σώρρα.

Η σύλληψη του φυγόδικου αρχηγού της «Ελλήνων Συνέλευσις» έγινε από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής στον Αλιμο και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σώρρας είχε αφήσει γενειάδα και μακριά μαλλιά. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν συνελήφθη σε κάποιο κρησφύγετό του ή στον δρόμο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν μεταμφιεσμένος σε ιερέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...