Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ξεπέρασαν και τον…Γκέμπελ οι προδότες .



Το non paper που εξέδωσε το Μαξίμου – Χαρακτηρίζει «αποστάτη» τον βουλευτή Λαζαρίδη που ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ – «Βλέπει» και επιχειρηματικά συμφέροντα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Σχέδιο… νέας αποστασίας καταγγέλλει η κυβέρνηση μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη, γεγονός που μειώνει την κυβερνητική πλειοψηφία στους 152 βουλευτές. Στο σημείωμα που δόθηκε στη δημοσιότητα από το πρωθυπουργικό γραφείο δεν αναφέρεται λέξη για τη συμφωνία περί «Βόρειας Μακεδονίας» με παράλληλη αναγνώριση μακεδονικής ταυτότητας και γλώσσας, που ο βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης αναφέρει ότι είναι ο λόγος της αποχώρησής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.
Αντ’ αυτού, στο non paper της κυβέρνησης σημειώνεται: «Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη. Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν. Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες».
 «Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας.


Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: Ο Λαζαρίδης δεν άντεξε τον δρόμο της ευθύνης- Θα ενημερώσουμε τους ψηφοφόρους του για τους όρκους πίστης που έδινε σε Τσίπρα- Καμμένο




Μια κυβέρνηση που σχηματίστηκε με ειδικό σκοπό – στόχο το ξεπούλημα της χώρας κατά 60% από Συμπιλίδηδες του ΠΑΣΟΚ, και 20% Συμπιλίδηδες από την Νέα Δημοκρατία, μιλά για αποστασίες, και αποστάτες. Μα όλοι τους εκτός από ένα πολύ μικρό ποσοστό της τάξης του 3% ….αποστάτες είναι . Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά από εξαγορές συνειδήσεων και μαύρο χρήμα κάτω από το τραπέζι. Αυτό τους δημιούργησε.
Μεγαλύτερος αποστάτης από τον Ψεκασμένο υπάρχει; Aυτός δεν πούλησε την παράταξη που τον έκανε πολιτικό για … «μια χούφτα στερλίνες» κάνοντας συγκυβέρνηση με τους πρώην εχθρούς του; Του Μητσοτάκη κράτησε λίγο. Τους ψεκασμένου κρατά μέχρι να διαλύσει η χώρα. Για αυτό είναι και ο μεγαλύτερος αποστάτης όλων των εποχών. Σε λίγο θα του φύγουν και άλλοι, διότι  σιχάθηκαν την διπλοπροσωπία του και το φασιστιλίκι του. Και όταν σιχαθείς τον Αρχηγό τον φτύνεις και φεύγεις για…άλλες …πολιτείες. Ας αφήσουν λοιπόν τις βλακείες περί οργανωμένου σχεδίου πολιτικής ανωμαλίας. Η κυβέρνηση από μόνη της είναι …πολιτική ανωμαλία.




Άνοιξαν τα αμπάρια με το χρήμα ...δίνουν τούβλα για να πέσει η κυβέρνηση

Κάποτε τα κουβαλούσαν με βαλίτσες, τώρα λόγω οικονομικής κρίσης, ξέπεσαν στα τούβλα τα τούβλα. Ούτε καν έστω τσιμεντόπλινθους δεν δίνουν οι διακονιάρηδες..

 

Ποιοι επιδιώκουν αποσταθεροποίηση;

Μέχρι και τον Κουτσούμπα έκαναν «συνεργάτη» της Χρυσής Αυγής και του Κούλη, για την πτώση των προδοτών Συριζα-Ανθελ, λες και ο Κούλης θέλει να τους ρίξει. Και με 120 να μείνουν, θα τους στηρίζει δια της αποχής ,διότι υπάρχει συμφωνία «κυρίων»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...