Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Αλληλοσπαράζονται οι προδότες..



Χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καθώς ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά την παρέμβασή του του στη συζήτηση στην Ολομέλεια για το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, κατέθεσε τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την Κ.Ο.
Έτσι οι ΑΝΕΛ μένουν επισήμως με 5 βουλευτές, εκ των οποίων ο Αριστείδης Φωκάς εξελέγη με άλλο ψηφοδέλτιο, και δεν έχουν πλέον τα δικαιώματα της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Όμως παραιτήθηκε από ανεξάρτητος βουλευτής ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος λίγη ώρα μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Την απόφαση του βουλευτή ανέγνωσε στην ολομέλεια ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος.
Έτσι η έδρα πάει στον Τέρενς Κουίκ που είναι... Συριζα.

Δηλαδή ο προδότης ψήφισε "Ναι" στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ για αντικαταβολή, και παραιτήθηκε.


Στην υποδιεύθυνση κρατικής ασφάλειας βρέθηκε σήμερα ο Νίκος Νικολόπουλος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, κ. Γιάννη Τσολάκο κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του κ. Καμμένου.
Από την πλευρά Νικολόπουλου αναφέρουν πως υπάρχουν και στοιχεία για τα όσα καταγγέλλει, χωρίς να δίνουν όμως περισσότερες λεπτομέρειες.
Η μήνυση αφορά παράβαση του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα που αναφέρει ότι «όποιος με βία ή με απειλή βίας επιβάλλει στη Βουλή ή την Κυβέρνηση ή σε μέλος τους την εκτέλεση, παράλειψη ή ανοχή πράξης που ανάγεται στα καθήκοντά τους τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών».
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε  και το μήνυμα που προκάλεσε την μήνυση του Νικολόπουλου, κατά του  Καμμένου. Το μήνυμα το δημοσιοποίησε ο ίδιος ο Καμμένος.
Ο  Καμμένος απέστειλε γραπτό μήνυμα sms στον κ. Νικολόπουλο απειλώντας τον, μεταξύ άλλων, ότι θα σταματήσει από σήμερα το απόγευμα να λαμβάνει κρατική διαφήμιση στις ιστοσελίδες που φέρεται να έχει υπό τον έλεγχό του. Αυτό ανέφερε ο Ν.Νικολόπουλος και στη μήνυση του.

«Θα προτιμήσω ίσως σήμερα το βράδυ να καταθέσω την παραίτησή μου από βουλευτής. Είστε ψυχρός εκτελεστής. Εχετε απλώσει δίκτυα διαπλοκής με την ΝΔ . Πήρατε και το κεφάλι μου και το πήγατε βόλτα στον Ερντογάν. Εξαγοράσατε τον Κουίκ με μια υπουργική καρέκλα.

  •  

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΙΒΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ...
ΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ...

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί τουρλού τουρλού σάν καλά παιδιά νά βγεί η δουλειά τών Εβραίων ..
Ξυπνάτε ρέεεεεεεεεεε ...

Ανώνυμος είπε...

Να κάνω μια προβοκατόρικη ερώτηση; Έστω ότι έρχεται κάποια στιγμή η ώρα του προυπολογισμού του 2020 που ψηφίζεται Οκτώμβριο ή Νοέμβριο στην βουλή. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης δηλώνώνουν ότι δεν ψηφίζουν των Προυπολογισμό όπως και κάποιοι από τους "6 ανεξάρτητους προθύμους που στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ" (θυμίζω ο βουλευτής Κόκκαλης παρότι πρόθυμος δεν ψήφισε Πρέσπες και ΝΑΤΟ με το όνομα του προσυμφώνου Πρεσπών) για τα ΣΚΟΠΙΑ, Τι θα κάνει τότε ο Τσίπρας; Σενάρια: 1)Δεν βρίσκει 151 και πάμε σε εκλογές, 2)βρίσκει τους βουλευτές από τους 6 προθύμους ή από οποιούσδηποτε 6 χρειάζεται. 3)Παραιτείται ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ, τον αντικαθιστά και παίρνει την έδρα ένας επιλαχών βουλευτής των ΑΝΕΛ και οι ΑΝΕΛ στηρίζουν την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΨΗΦΊΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας φιλοφρόνησαι τον Πάνο Καμμένο λέγοντας τον Αντώνη Σαμάρα!!! Τι είπε ο Πάνος Καμμένος από μέσα του εκείνη τη στιγμή, ευχαριστώ Αλέξη, και εγώ για χάρη της συγκυβερνησησ μας σου αφιερώνω ένα τραγούδι https://www.youtube.com/watch?v=wMW4BjZ8mrc
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ................

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣΤΗΡΙΑ ...
ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟΘΕΑΜΑ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...