Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Καλύτερα να βιάζεις, παρά να... πουλάς κάστανα.


Σάλος έχει ξεσπάσει σε βρετανικά ΜΜΕ από την είδηση ότι ένας κατά συρροή βιαστής τουριστριών από τη Βρετανία στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στον Κάβο, που είχε καταδικαστεί σε 52 χρόνια κάθειρξη, αφέθηκε ελεύθερος.
 Ο Δημήτρης Ασπιώτης το 2012 είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 52 ετών για βιασμούς Βρετανίδων στον Κάβο . Για «τέρας του Κάβου» γράφουν βρετανικά ΜΜΕ . «Βγήκα έξω χάρη σε νόμο της προηγούμενης κυβέρνησης» δηλώνει ο ίδιος
Όπως γράφουν η Express και η Sun σε μακροσκελή ρεπορτάζ τους πρόκειται για τον Δημήτρη Ασπιώτη ο οποίος το 2012 καταδικάστηκε στη μεγαλύτερη ποινή που είχε επιβληθεί μέχρι τότε σε βιαστή.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Ασπιώτης αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης την πρώτη ημέρα κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από την Κέρκυρα.

Ο Ασπιώτης, κατά τα δημοσιεύματα, είχε, συλληφθεί και καταδικαστεί και το 2007 για βιασμούς τριών γυναικών από το 1997 μέχρι το 2005 αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος το 2010 και μέσα σε λίγες εβδομάδες είχε πραγματοποιήσει νέες επιθέσεις.
Οι καταθέσεις των θυμάτων του στο δικαστήριο που του επέβαλε την ποινή κάθειρξης των 52 ετών είχαν σοκάρει. «Μου μιλούσε ήρεμα και μετά με βίαζε. Συνολικά με βίασε έξι φορές. Μου έλεγε με σπαστά αγγλικά "δεν είναι και τόσο φοβερό, δεν είμαι κακός άνθρωπος, αν δεν ανιστέκεσαι θα είναι καλύτερα"» κατέθεσε τότε ένα από τα θύματά του από το Λάνκασαϊρ.

Η υπεράσπισή του στο δικαστήριο ήταν ότι βίαζε γυναίκες γιατί καμία δεν τον ήθελε και ήταν φτωχός και επομένως δεν είχε άλλη επιλογή από το να βιάσει και να κλέψει «για να καλύψει τις βασικές του ανάγκες».
Δημοσιογράφος της Express συνάντησε τον Ασπιώτη ο οποίος στην ερώτηση πώς κατάφερε να αποφυλακιστεί τόσο πρόωρα απάντησε: «βγήκα έξω λόγω νόμου της προηγούμενης κυβέρνησης».
Στην ίδια συνάντηση ο Ασπιώτης υποστηρίζει ότι «δεν έχω πλέον σχέση με ναρκωτικά. Έκανα χρήση κοκαΐνης και έπαιρνα χάπια που με έκαναν να τρελαίνομαι. Δεν κάνω τέτοια χρήση τώρα άρα δεν αποτελώ κίνδυνο».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αγγλίδες γιά νά πηδηχτούν έρχωντε . Βγάζουν καυμό εδώ από την αγαμία πού τίς καταδίκασαν τά πουστρόνια οί άγγλοι .

Ανώνυμος είπε...

Δε γινεται να του βρουμε του παιδιου ενα διαμερισμα και καποια ψιλοδουλιτσα ετσι για να απασχολειται στην Νεα Μακρη μπας και τακιμιασει με χηρα δημοσιογραφο που ψαχνεται;

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε γαμίκουλες οί Έλληνες .
Αυτό θέλουν τά εβραιοειδή νά εξαφανίσουν γιατί θέλουν την πουστιά νά επικρατήσει όπως στην Αγγλίά το κράτος τους . Αρχηγός σ όλη τήν εκστρατεία αυτή ο γερόπουστρας ή λούγκρα ό ρότσάιλντ .

Ανώνυμος είπε...

Το οτι οι αγγλιδες κανουν ασφαλεια για βιασμο πριν ερθουν στις χωρες του νοτου,ερχονται,πη@@ουνται κι υστερα ισχυριζονται οτι βιαστηκαν για να βγαλουν φραγκα ουτε λογος ε;Βρε ουστ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...