Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Για τον τσεκουράτο τι έχει να πει;


Και αυτός υμνητής της χούντας ηταν ,όπως και ο Μπουμπούκος , ο Πλεύρης, και πολλοί άλλοι στην Νουδούλα. Οπότε ας βγάλει τον σκασμό, γιατί στο κόμμα του 30% είναι υμνητές,  και άλλοι τόσοι πασοκατζήδες... πρώην υμνητές. .

Ο βουλευτής της ΝΔ Αγγελος Συρίγος, μιλώντας στην «Εφ.Συν.», μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ζήτημα του νέου γενικού γραμματέα Τουρισμού και υμνητή της χούντας, Κωνσταντίνου Λούλη, o οποίος δηλώνει ευθαρσώς ότι...είχε προσωπικές σχέσεις με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα: «Μπορεί ένας υμνητής της χούντας και θαυμαστής του δικτάτορα Παπαδόπουλου να παραμένει σε ένα κυβερνητικό αξίωμα όπως αυτό του γενικού γραμματέα Τουρισμού;», ο κ. Συρίγος απάντησε το εξής, παίρνοντας έμμεσα αποστάσεις από την παραμονή του Λούλη στην κυβέρνηση:

"Κατ’ αρχάς δεν μπορούν να παίρνουν πολιτικές θέσεις υμνητές αυταρχικών και απολυταρχικών καθεστώτων.....

3 σχόλια:

Αληθεια στο Φως είπε...

Σε πειράζουν μετά από 50 χρονιά οι απριλιανοι ;
Κυταξε που έφτασαν την χωρά οι ψευτοδημοκρατες έχουν ξεπουλησει τα πάντα,η ιστορία θα τους γράψει με χρυσά γράμματα τους Απριλιανους

Ανώνυμος είπε...


ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (ΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ......) , ΕΓΚΑΤΕΣΤΑΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ . ΜΕ ""ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ ..."" ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΕΛΑΖΑΝ ΩΣΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΣΕ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΟΙ ""ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ.."" . ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ . ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΛΟΡΔΟΥΣ ΤΟ 1973 . ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ . ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑΣ . ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ .....
ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 . ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ . ΚΑΤΩ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ , ΣΚΑΤΑ ΣΤΙΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

Με πειράζουν οι Απριλιανοί που αποκήρυξαν τον...Απρίλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...