Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Μάλλον είναι σκέψη μούτσου, παρά Ναύαρχου.




Ναύαρχος ε.α. K.Χρηστίδης: «Αυτό είναι το ισχυρότερο όπλο του Πολεμικού Ναυτικού. Μιλώντας στην «Πρώτη εκπομπή» του Ράδιο Πρώτο της Κύπρου, ο κος Χρηστίδης δήλωσε ότι βάση όλων αποτελεί η Παιδεία και οι τρόποι με τους οποίους γίνεται η εκπαίδευση στα πληρώματα των Ελληνικών πολεμικών πλοίων. Στην επισήμανση ότι, με βάση τις συνθήκες, η Τουρκία αποτελεί τυπικά «σύμμαχο χώρα» της Ελλάδας εντός πλαισίου του ΝΑΤΟ, αλλά κι έναν εξαιρετικά ασταθή γείτονα, ο κος Χρηστίδης διευκρίνισε ότι «δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι».
«Τυπικά η Τουρκία είναι σύμμαχος. Σύμφωνα με την δική μου αντίληψη και βάσει της Ιστορίας, έχω την εντύπωση ότι δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ φίλοι με τους εξ ανατολών συμμάχους. Μπορούμε όμως να διαχειριστούμε μια κατάσταση για να ζούμε ως επί το πλείστον ειρηνικά.


Αυτό θα μπορούσε να ήταν «το τέλος του κόσμου» σε ένα βίντεο καθώς το ρωσικό υποβρύχιο Yuri Dolgorukiy Κ-535 εκτόξευσε με μια ριπή περισσότερες από 400 «Χιροσίμες».
Την επιτυχημένη εκτόξευση των ικανών να μεταφέρουν 10 πυρηνικές κεφαλές έκαστος βαλλιστικών πυραύλων Bulava και Sineva από τα υποβρύχια Tula και Yuriy Dolgorukiy, επιβεβαίωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Eνας βαλλιστικός πύραυλος Bulava ή Sineva φέρει 10 κεφαλές. Τώρα εκτοξεύτηκαν 4 πύραυλοι άρα 40 κεφαλές επί 150 κιλοτόνοι η κάθε μία. Σύνολο 6.000 κιλοτόνοι. Συνεπώς το ρωσικό υποβρύχιο με μια "ριπή" εκτόξευσε περισσότερες από 400 "Χιροσίμες".
Στην προσομοίωση, κτυπήθηκαν 40 μείζονες στόχοι ανά τον πλανήτη. Σε πραγματικές συνθήκες θα είχαμε ολική καταστροφή των μεγαλύτερων πόλεων του πλανήτη, δηλαδή το τέλος του κόσμου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξερεις τι παρατηρησα αδερφε μου Ιχνος; Εφετος δεν υπηρξαν καθολου μελισσες ουτε σφηκες ουτε σκαθαρια, οπως και ελαχιστες ασπρες πεταλουδες.
Απο περυσι οι μελισσες ειχαν μειωθει κατα το ημισυ αλλα εφετος ηταν πρωτογνωρα αποκαρδιωτικο,
Δεν ψεκαζω ποτε τα φυτα και τα δεντρα μου και δεν ψεκαζουν γενικα στην περιοχη μου γιατι δεν υπαρχουν καλλιεργησιμες εκτασεις.
Το συζητησα και με αλλους και ηταν κοινη η παραδοχη, Συνηθιζω να φυτευω ηλιοσπορους γιατι ελκουν νεογεννητες μελισσες και γονιμοποιουν τα ηλιοτροπια και το κανω αυτο για να τις βοηθησω μιας και λατρευουν αυτο το ειδος φυτου και εμενα ως ανταποδοση μου χαριζουν απλοχερα μια ανεκτιμητη ικανοποιηση, ειναι τα καλοκαιρινα φιλαρακια μου.
Ποτε δεν με εχει τσιμπησει μελισσα ή σφηκα παρολο που φορω μονο ενα σορτσακι και απολαμβανω τον καφε μου κατω ακριβως απο τα ανθισμενα δεντρα αλλα δεν φορω επισης ουτε ρολοι ουτε δαχτυλιδια σκουλαρικια καδενες γυαλια με μεταλλικο σκελετο. Φορας κατι απο αυτα, δεν γλυτωνεις θα σου την κατσουν την τσιμπια.
Αυτοι κατι ασχημο μας ετοιμαζουν και αυτο ειναι που με ανησυχει περισσοτερο, αν δεν υπαρχουν μελισσες δεν υπαρχει γονιμοποιηση δεν θα υπαρχει φυση και θα γινουμε ολοι εξαρτωμενοι σε αυτους.

Ανώνυμος είπε...

Το Dolgorugin ειναι ο φόβος και ό τρομος τής cabal .
Οί Ρώσοι εχουν βεβαια κι άλλα τέτοια υποβρύχια !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...