Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019

"Σειρήνες" στο Αιγαίο.


Τουργκούτ Οζάλ: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ΄δώ μεριά και να τελειώνουμε μ΄ αυτούς»!

Εκτός ελέγχου οι αφίξεις στα νησιά  .Εικόνες- σοκ που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν την κανονική "πρόβα πολέμου"  με εκτέλεση απόβασης τύπου SAΤ-SAS στην Λέσβο που πραγματοποίησαν χτες μέσα σε 30 λεπτά 547 λαθρομετανάστες που επέβαιναν σε 14 λέμβους....
Οι λαθρομετανάστες ξεκίνησαν με 14 λέμβους από την μικρασιατική τουρκική ακτή του Μπεχράμ Καλέ και έφτασαν ανενόχλητοι στη περιοχή Συκαμιά Λέσβου. 
 Σχετικά με τις αθρόες αφίξεις  λάθρο στα παράλια τους, με την κατάσταση στην Λέσβο να είναι κάτι παραπάνω από ασφυκτική.  Συνολικά στην ακτή αποβιβάσθηκαν 547 άτομα, 177 άνδρες, 124 γυναίκες και 246 παιδιά. Από αυτούς, οι 193 μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) της Μόριας και οι υπόλοιποι παρέμειναν στον καταυλισμό της Ύπατης Αρμοστείας στη Συκαμιά, το λεγόμενο «stage 2» με προοπτική να μεταφερθούν στη Μόρια σήμερα, προκειμένου να καταγραφούν. 


Εβραίοι, σκεπάζουν την Ελλάδα, με το Ισλάμ !!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...