Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019

Είδες οι...Γερμανοί;


Ακόμη δύο "λουκέτα"σε καταστήματα της Κρήτης μπήκαν το βράδυ της Κυριακής καθώς συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι από μεικτά κλιμάκια από την υπηρεσία Ερευνών της ΑΑΔΕ σε συνεργασία με την Οικονομική Αστυνομία.
Αυτή τη φορά, το σφράγισμα αφορά σε δύο πολύ γνωστά καταστήματα εστίασης, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν εκδίδονταν οι σχετικές αποδείξεις.
Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε έντονη αντίδραση από την πλευρά των ιδιοκτητών για το... μέγεθος της σχετική ενημερωτικής πινακίδας που τοποθετήθηκε στην είσοδο των καταστημάτων αυτών.
Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων προχώρησαν στο πλαίσιο ελέγχων για φοροδιαφυγή στο 48ωρο σφράγισμα πέντε καταστημάτων στα Χανιά.
Παράλληλα οι έλεγχοι αποκάλυψαν "πατέντα" καταστηματάρχη στη Χερσόνησο, όπου με ειδικό λογισμικό, διέγραφαν το 80% των αποδείξεων.


 Από τις 5 έως τις 11 Αυγούστου οι αρχές συνέλαβαν 39 άτομα στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων.  Συγκεκριμένα πρόκειται για 22 άνδρες – ηλικίας από 19 έως 43 χρόνων – και 17 γυναίκες, ηλικίας από 22 έως 44 ετών....
  Τα 39 άτομα σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς έδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ολλανδίας, Γαλλίας, Ιαπωνίας, Βελγίου, Ρουμανίας, Κορέας, Φιλανδίας, Ιταλίας, Παλαιστίνης, Καμερούν, Δανίας, Ιαπωνίας, Πακιστάν και Ηνωμένου Βασιλείου, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γαλλία, την Γερμανία την Ιταλία, το Βέλγιο την Τσεχία και το Ηνωμένο Βασίλειο.  Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...