Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Δώσε και εμένα μπάρμπα.


Διαβάζω ένα δημοσίευμα σε Κυριακάτικη εφημερίδα, στο Documento  και με πιάσανε τα γέλια αφού πια δεν μας εντυπωσιάζει τίποτα και από τα κυβερνητικά λαμόγια που έχουμε μπλέξει διαχρονικά, όλα τα περιμένουμε.
Η εφημερίδα λοιπόν του Κ. Βαξεβάνη δημοσιεύει όλο τον κατάλογο με τις ιστοσελίδες που βρέθηκαν στην λίστα διαφημιστικής δαπάνης του ΚΕΕΛΠΝΟ το 2014.
Τέτοιο φαγοπότι παίδες, δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Κάποτε ένας εκδότης μας έλεγε ότι έπαιρνε θαλασσοδάνεια βάζοντας εγγύηση αέρα … κάποια γατόνια που παρουσιαζόταν ιδιοκτήτες ιστοσελίδων ούτε … αέρα δεν έβαζαν!
Και δεν κάνουμε πλάκα. Απλώς δήλωσαν ότι έχουν μια ιστοσελίδα (ανύπαρκτη στην πραγματικότητα) και τσέπωσαν κάποιες χιλιάδες ευρώ!
Απίστευτο ε; Και όμως αληθινό.

Λέει ο μαγκίτης  στο τακίμι του. Εχω το σάιτ newsface.gr, ρίχτα…. Ξηγιέται σπαθί ο άλλος και ο αλάνης τσεπώνει 105.000 ευρώ ζεστά….

Σκάστα και σε μας του λέει το «αφεντικό» του agriniomandata.gr …. Βολέψου κι εσύ με 135.000 ευρώ κιμπάρικα κι’ ωραία, παίρνει την απάντηση.

Μεγάλε, κανένα ψιλό για πάρτι μας, χώνεται ο ellinesdimarxoi.gr … πρόχειρα μου βρίσκονται κάτι δεσμίδες, βούτα τες 48.000 ευρώ είναι για να σκάσεις χαμόγελο, απαντάει ο «τσιφ».

Εγώ στην απέξω; Δεν λέει… παρεμβαίνει ο kontrolnews.gr… Χαλάμε χατήρια; Εχω πρόχειρα καμιά 45.000 ευρώ… τσάκωτα, λέει ο «μεγάλος».

Επππ, για στάκα ρε γίγαντα, μπαίνει φουριόζος ο alatikaipiperi.gr. Οι παραπάνω πέρα απ’ την λιγούρα τους, δεν έχουν τίποτε άλλο. Εγώ τουλάχιστον έχω ιστότοπο και πρέπει να με προσέξεις καλύτερα …. Καλά, χαλάρωσε, του λέει ο …ταμίας. Δικό μας παιδί είσαι εσύ, αφού έχεις και σάιτ πάρε 160.000 ευρώ και σε καλή μεριά.

Σας έπιασα, ουρλιάζει ο xamparia.gr. Θέλω κι εγώ απ’ την πίτα. Τζάμπα αγώνα κάνω για το κόμμα; … Καλά, ντε .. όλοι οι καλοί βολεύονται απαντάει ο «αρμόδιος».  Παντελώνιασε κι εσύ 150.000 ευρώ.

Ο κατάλογος είναι ατέλειωτος και δεν μου έρχεται άλλο να διακωμωδώ την κατάσταση… αρχίζω να θυμώνω.

Όπως και να είναι όμως. Τώρα που αποκαλύφτηκε αυτή η λαμογιά με ποσά, ονόματα και διευθύνσεις, αυτοί που έκαναν γιουρούσι στα λεφτά του ελληνικού λαού για να ταΐσουν τους κομματικούς φίλους τους,  δεν πρέπει να πάρουν το χαμπέρι και να πληρώσουν απ΄ την τσέπη τους τα λεφτά που χάρισαν;
Διαφορετικά πρέπει να πάρουμε τα σκουπόξυλα και να τους κάνουμε τουλούμι στο ξύλο με … αλάτι και πιπέρι.
tsak-giorgis

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ώπα,ζήτω η πατρίδα. Η μαντάμ που σκουζει μέρα νύχτα και θέλει να σώσει τη χώρα από τους προδότες.
150 βλέπω έχει τσεπωσει.
Καλή μπιζνα πάντως

Ανώνυμος είπε...

"Μήπως θα πρέπει να απολογηθώ, γιατί απουσίασα από το blog για κάποια ώρα;;;
Θα παρακαλέσω να διαβάσετε την τελευταία παράγραφο των επισημάνσεων που βρίσκονται κάτω από κάθε ανάρτηση.
Ασχολούμαι με το blog μου, χωρίς να πληρώνομαι και χωρίς να εισπράττω από διαφημίσεις ή άλλου είδους έσοδα.
Σεβαστείτε το." https://attikanea.blogspot.com/2019/08/blog-post_16.html

https://i.imgur.com/x3Ztsnw.jpg

https://attikanea.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html?showComment=1557593715679#c2158563999957128713

Ανώνυμος είπε...

https://twitter.com/AttikaNews

Όπου ακούτε ανθρώπους να οδύρονται και να σχίζουν τα ιμάτιά τους, περί της ειλικρίνιάς τους και της ηθικής τους ανωτερότητος, λαμογιά μυρίζει. Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη. Ζούμε ημέρες εθνικής παρακμής. Δυστυχώς, οι (νεο)Έλληνες αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και, ευκόλως, χρηματιζόμενοι, επί οποιουδήποτε ζητήματος. Έχουμε έλλειμα ενάρετων ανθρώπων. Ξάχνουμε απεγνωσμένα, αλλά δεν βρίσκουμε άνθρωπο ειλικρινή, ώστε να τον εμπιστευτούμε και να του αναθέσουμε ρόλο ευθύνης, για να δούμε μια άσπρη μέρα. Πάμε κατά διαόλου. Κατά τα άλλα, πρώτη φορά «αριστερά», ηθικό πλεονέκτημα και πράσινα άλογα. Κρίμα.

Επί τη ευκαιρία, ο τίτλος σας είναι είτε εσφαλμένος είτε αφοπλιστικά ειλικρινής, εάν υποδηλώνει ότι, κατά βάθος, και εσείς θα θέλατε, να χρηματιστείτε.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ είπε...

Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ...ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗ ΕΙΝΑΙ Η ....http://www.atticanews.gr/index.php.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΟΥΦΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ....https://attikanea.blogspot.com/

Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ. ΕΑΝ ΑΥΤΕΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ.

ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Χα χαχα....«εάν υποδηλώνει ότι, κατά βάθος, και εσείς θα θέλατε, να χρηματιστείτε».
Τι να χρηματιστούμε...εμείς είμαστε του ...απατού μας. Δεν μας πλησιάζει «βρόμικος» άνθρωπος γιατί θα βγει στην σέντρα..

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Δεν πρόκειται να σταματήσω, αν αυτό το ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ Ή ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ.


ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΩ.

Βρίσκομαι δε σε συννενόηση και συνεργασία και με άλλους bloggers, που έχουν δεχθεί την ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.



Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ.1. Θα μπορούσα να έχω απαντήσει στον εν λόγω ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ - ΔΙΠΟΛΙΚΟ ΤΙΓΚΙΤΑΝΓΚΑ, με έναν απλό σχολιασμό... ο δικηγόρος μου με συμβούλεψε να κάνω αναλυτικό κείμενο, προκειμένου να προστεθεί στην νέα δικογραφία που σχηματίζεται εναντίον του.


Υ.Γ.2. Είμαι περήφανη για το ΗΘΟΣ και την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ που μου δίδαξε ο πατέρας μου.
Αλήθεια, τι σόι "γονείς" ή γιαγιάδες, ανάθρεψαν τέτοιο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ;;;

Από τον "ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ", στους παρανοϊκούς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ένα ... "attikanews.gr" κι ένας ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ δρόμος!!!!!!!!!

https://attikanea.blogspot.com/2019/08/attikanewsgr.html






Ανώνυμος είπε...

https://isxys.blogspot.com/2018/01/blog-post.html?showComment=1565177684760#c3450662483406049100

Ανώνυμος είπε...

Αμφισβητείς την αντρικότητά μου. Τις ιδέες μου. Τον αγώνα μου υπέρ του Έθνους. Την ψυχική μου υγεία. Διαστρέφεις τα λόγια μου. Δημοσιεύεις μόνο όσα σε συμφέρουν. Λες ψέματα για μένα. Και έχεις και το θράσος, να με απειλείς δημοσίως; Τι είσαι ταγός, εισαγγελέας; Είσαι και σεξολόγος; Είσαι και ψυχίατρος/νευρολόγος, βγάζεις και διαγνώσεις; Μήπως έχεις και προθεσιόμετρο; Μήπως βλέπεις και οράματα για το μέλλον; Μήπως να πας εσύ να σε κοιτάξει κανένας γιατρός; Άκου Πόπη, αυτά που ξέρεις δεν περνάνε σε μένα. Είμαι 50+ χρονών και τα έχω δει όλα στη ζωή μου. Και στο λέω στα ίσα ότι δε σε φοβάμαι. Ούτε εσένα ούτε τις έωλες απειλές σου, επί φανταστικών εχθρών που πλάθεις κάθε μέρα, για να τροφοδοτείς την επισκεψιμότητά σου και να κερδοσκοπείς από τις διαφημίσεις, τις οποίες ντρέπεσαι να παραδεχτείς ότι έχεις, ενώ όλοι τις βλέπουν. Και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ξαναγράψω σε δική σου σελίδα. Ποτέ. Ήδη δεν έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό. Οτιδήποτε είναι γραμμένο εκεί, είναι γραμμένο είτε από εσένα είτε από τα τσιράκια σου ή έστω που αυτούς που ανέχεσαι να με υβρίζουν, για να με ενοχοποιήσεις. Μην με ανακατεύεις, συγχέοντας εντελώς διαφορετικά προσωπεία αγνώστων με το προσωπό μου. Αν εσύ έχεις πρόβλημα, δε σου φταίω εγώ. Δεν πέφτω στην παγίδα σου, ούτε στο επίπεδό σου. Αν εσύ με βλέπεις παντού, ίσως εσύ τελικά να έχεις το πρόβλημα και ίσως θα έπρεπε να αναζητήσεις συμβουλή ειδικού ψυχιατρου, ώστε να μάθεις αν πάσχεις από παράνοια και μανία καταδίωξης. Κατάλαβες, Πόπη; Έχασες. Κάτσε τώρα να πανηγυρίσεις, που μετά από τόνους λάσπης που έριξες τόσα χρόνια στον Λαϊκό Σύνδεσμο και τους αγνούς Πατριώτες και Εθνικιστές, το κοινοβούλιο έμεινε χωρίς Φωνή υπέρ της Ελλάδας. Να ξέρεις ότι την Ελλάδα ζημίωσες, όχι εμένα. Εγώ ένας απλός και ασήμαντος στρατιώτης του Έθνους είμαι. Αν σου βαστάει, λοιπόν, έλα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής (άφησε το ονομά σου και εγώ θα έρθω ενώπιον όλων, σου δίνω το λόγο μου), ώστε να τα πούμε από κοντά ήρεμα και ωραία, αν τολμάς. Αλλιώς μη με ξαναενοχλήσεις στα καλά καθούμενα, σαν να σε τσίμπησε μύγα, χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Τολμάς, Πόπη;

Πατρίκιος

Ανώνυμος είπε...

Για λόγους δεοντολογίας δεν κάνουμε λογοκρισία, αλλά καλά θα κάνετε τα διαπροσωπικά σας να μην τα λύνεται μέσω του δικού μας μπλόκ. Η Κυρία Σουφλη έχει σχόλια στο μπλοκ της και μπορείτε εκεί να αποτεινόσαστε.

Ανώνυμος είπε...

ωχ ωχ της ποπης εγινε παλι βλεπω... προβλεπω οτι θα κιοτεψει η μανδαμ


@ 9 Αυγούστου 2019 - 6:09 μ.μ.
η μανδαμ που σκουζει δεν εχει τετοια κολληματα δεοντολογιας, κοβει οτι δεν της αρεσει με συνοπτικες διαδικασιες και μετα μιλαει με τον εαυτο της με τη Σ,Κ, (που δε μπορει ουτε 2 κομματα να αντικαταστησει με 2 τελειες).. γελαει ο κοσμος

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΜΙΓΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ Η ΣΤΟΧΟΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ; ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ. ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΣΑΣ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ; ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΗΘΙΚΑ ΑΚΕΡΑΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΟ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΧΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΞΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΕ ΑΠΥΛΩΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ '80 ΩΣ ΠΡΟΦΙΛ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ 10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΣΥΝΤΑΚΤΟ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΕΝΕΣ. ΜΙΑ ΒΡΟΜΟΣΤΟΜΗ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΓΚΑΛΕΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΗΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΟΜΑΝΙΑ. ΜΙΑ ΒΩΜΟΛΟΧΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ. ΜΑΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΝΙΓΕΤΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ; ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΑΥΘΩΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ 'Η ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ; ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ; ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ;

ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΕΥΘΕΩΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ, ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ; ΔΕ ΣΑΣ ΥΠΟΨΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ Η "ΚΥΡΙΑ" ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ, ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΜΙΑ ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΗ "ΚΥΡΙΑ" ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΞΑΛΛΟΣΥΝΗΣ (ΩΣΑΝ ΝΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ) ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η "ΚΥΡΙΑ" ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΑΜΙΣΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΕΛΛΑΣ 'Η ΤΕΦΡΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...