Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Αγωνιούν για το αν συνεχίσουν να σπρώχνουν τα ευρω-σαπάκια.


Την αγωνία τους για το μέλλον της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms ΑΒΕΕ εκφράζουν με επιστολή τους στις τράπεζες, Εθνική, Πειραιώς, Eurobank και Alpha Bank οι εργαζόμενοι της εταιρείας.

Στην επιστολή, που υπογράφει ο πρόεδρος του σωματείου, Δημήτρης Δουλγεράκης και η οποία κοινοποιείται προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Ιωάννη Κεφαλογιάννη και τον βουλευτή Ρεθύμνου, Ανδρέα Ξανθό επισημαίνεται ότι «οι εργαζόμενοι της Creta Farms ABEE, τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε τις εξελίξεις γύρω από την τύχη της εταιρείας μας, του δεύτερου σπιτιού μας, με μεγάλη αγωνία για το εργασιακό μας μέλλον. Μίας εταιρείας που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά με τον όγκο της παραγωγής της (650 τόνοι προϊόντων εβδομαδιαία και χοιροτροφική μονάδα 50000 χοίρων ετησίως)».
Ξέχασαν να αναφέρουν τις νταλίκες που έρχονταν νύκτα γεμάτες σάπια κρέατα από τας ευρώπας.
Στην ίδια επιστολή σημειώνεται: «Αν και φοβισμένοι λόγω των εξελίξεων αυτών, εμείς οι εργαζόμενοι των 800 οικογενειών πανελλαδικά, κρατάμε την εταιρεία ζωντανή και ελπίζουμε να μην υπάρχει κάποιος που υποσκάπτει το μέλλον της και κατ’ επέκταση και το δικό μας. Αυτή είναι και η μεγαλύτερή μας απορία: Ποιός μπορεί να θέλει το κακό της εταιρείας, το οποίο κανέναν δεν συμφέρει; Ή τελικά συμφέρει κάποιον; Η κυβέρνηση δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...