Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Μετά την απομάκρυνση εκ του «ταμείου», ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.



Ας φροντίζατε να είχατε εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά τμήματα. Εξάλλου πότε έγιναν έντιμες εκλογές. Ποτέ .

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας επανακαταμέτρησης των ψήφων σε χιλιάδες εκλογικά τμήματα της Επικράτειας, η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει με ντοκουμέντα πώς της έκλεψαν την είσοδο στη βουλή.
Ο αριθμός μόνο των καταγεγραμμένων ακυρωμένων ψηφοδελτίων μας (υπάρχουν και αυτά που αλλάχτηκαν με ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων και πετάχτηκαν) υπερβαίνει τις 3000.
Σε περιφέρειες όπου διαθέταμε μεγάλη δυναμική ο αριθμός των ακυρωμένων ψηφοδελτίων μας ήταν κατά πολύ υψηλότερος του μέσου όρου. Στην Β’ Πειραιώς (όπου οργίασαν τα όργανα του ΚΚΕ) είχαμε 100 ακυρωμένα ψηφοδέλτια σε 437 τμήματα!
Στο υπ΄αριθ. 359 τμήμα της Αχαΐας, υπήρχαν στον εκλογικό σάκο 14 ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, όμως η δικαστική αντιπρόσωπος καταχώρησε στο βιβλίο διαλογής ψήφων μόνο 5 ψήφους υπέρ του κόμματός μας. Τα υπόλοιπα δικά μας ψηφοδέλτια βρέθηκαν καταχωρημένα κυρίως στην ΝΔ! Στο τμήμα υπήρχε μόνο ένας εκλογικός αντιπρόσωπος και αυτός ήταν – φυσικά – του ΚΚΕ…
Υπενθυμίζουμε ότι για περίπου 3764 ψήφους το Σύστημα κατάφερε να πετύχει τον Νο1 στόχο του και η Χρυσή Αυγή να τεθεί προσωρινά εκτός βουλής.
Στα τμήματα της Αττικής έγινε ενδελεχής έλεγχος και των εγκύρων ψηφοδελτίων όλων των κομμάτων. 
Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ: 
Εκατοντάδες ψηφοδέλτια της ΝΔ και του Σύριζα, τα οποία ήταν καταφανώς άκυρα, είχαν καταχωρηθεί ως έγκυρα!
Ειδικότερα, εντοπίστηκαν ψηφοδέλτια:
– με αεροπλανάκια, αστεράκια, ακόμα και με το Άλφα των αναρχικών αντί σταυρού
– με πράσινους και κόκκινους σταυρούς ή πράσινα και κόκκινα «ν»
– με πέντε σταυρούς σε έναν υποψήφιο
– με σταυρό στο έμβλημα του κόμματος
– με σημάδι από κραγιόν δίπλα στο έμβλημα του κόμματος
– με μουτζούρες που παραβίαζαν καταφανώς το απόρρητο της ψηφοφορίας
Και όμως, όλα αυτά τα καταφανώς άκυρα ψηφοδέλτια θεωρήθηκαν από τις οικείες εφορευτικές επιτροπές… «έγκυρα».
Ενδεικτικά παραθέτουμε ορισμένα από τα εκατοντάδες δείγματα ψηφοδελτίων – που καταμετρήθηκαν ως έγκυρα – και αποδεικνύουν με πάσα βεβαιότητα την εκλογική νοθεία της 7ης Ιουλίου. Παρά τις επίμονες πιέσεις των υπευθύνων της Χρυσής Αυγής στην επανακαταμέτρηση, δεν επετράπη να κρατηθούν φωτογραφικά ντοκουμέντα από το σύνολο των νοθευμένων ψηφοδελτίων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...