Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Κα(η)μένε Αμαζόνιε τι σου΄μελε να πάθεις.


Αυτά τα νούμερα θέλουν να καθορίσουν την τύχη του πλανήτη.
Η σύνοδος της G7 στο Μπιαρίτς εισέρχεται στην τελευταία της ημέρα, με τους ηγέτες να αναμένεται να καταπιαστούν με κάποια από τα πιο ακανθώδη ζητήματα στην ημερησία διάταξη.
Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται μια συζήτηση για την κλιματική αλλαγή, που ενδέχεται να σημαδευτεί από εντάσεις με δεδομένες τις διαφωνίες των ηγετών, κυρίως την εναντίωση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην πολυμερή συνεργασία για το περιβάλλον, πιο συγκεκριμένα στη συμφωνία του Παρισιού, διότι όπως έχει επιχειρηματολογήσει οι διατάξεις της επέβαλαν περιορισμούς στην οικονομία της χώρας του.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η CABAL (εβραϊκή μαγεία μασονια)έχασε τό παιγνίδι της παγκόσμιας εξουσίας . Ο ΤΡΑΜΠ και ο Πούτιν την έκαναν καί την έπιασε πόνος . Παίρνει στον τάφο της ότι μπορεί .....

Δημητρης Κ. είπε...

Υπαρχει περιπτωση να εφτιαξαν χρηματιστηριο ...ρυπων οι αγροτες της Βραζιλιας ?? Οχι...Μετα απ αυτο αρχισαν να καινε παγκοσμια ολα..και φυτρωσαν ΜΚΟ ..και παρδαλα κατσικια ..πριν αναισθητα..τωρα ευαισθητα..σχεδον υστερικα..Ποιων ειναι οι βιομηχανιες που πριν..αναισθητως ..δεν ρυπαιναν ?? Αλλα αιφνης ..ρυπαινουν ?? Ακουσε κανεις ονοματα στις συσκεψεις ?? Οχι..δεν εχουν ονοματα οι μετοχοι..ουτε οι οργανωσεις ξερουν..Φταινε οι Εξωγηινοι..τα δεντρα..τα πλαστικα..ανωνυμα..Οι σακκουλες ειναι..αυτοφυεις..τα αερια το ιδιο..οι φωτιες ..φταιει η ..ξηρασια και τα θυματα...Σε κουβεντα ναμαστε σε ολα ..εκτος απο ...ονοματα..

Ανώνυμος είπε...

K.Χατζηδάκης: Η ΔΕΗ κινδυνεύει να μετατραπεί σε συστημική βόμβα για την εθνική οικονομία

Σήμερα η επίσκεψη Κ.Μητσοτάκη στο Βερολίνο - Παρουσιάζει το σχέδιό του για τις αποκρατικοποιήσεις

Ο πρωθυπουργός ταξιδεύει στο Βερολίνο θέλοντας να δείξει στην Άνγκελα Μέρκελ πως το έδαφος θα είναι ανοικτό για τις γερμανικές εταιρίες να επενδύσουν στις επερχόμενες αποκρατικοποιήσεις.

Δεν είναι δίχως σημασία ότι η κυβέρνηση παρουσίασε χθες το σχέδιό της για την "σωτηρία της ΔΕΗ", αφού οι Γερμανοί ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις ενεργειακές δομές της χώρας......

Η Ελλάδα κοιτά μπροστά με αυτοπεποίθηση, συμπλήρωσε ο Πρωθυπουργός. και επεσήμανε ότι ετοιμάζουμε ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα, στην πράσινη ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος. Στις αρχές του χρόνου θα παρουσιάσουμε ένα σχέδιο για την πράσινη οικονομία, και δραστηριότητες για το περιβάλλον. Είναι λύσεις συμφέρουσες για την Ελλάδα και τη Γερμανία, ανέφερε.

ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΑΚ

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2367Β/12.07.2017 η υπ’ αρ. ΔΕΠΕΑ/οικ. 178581 Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος & Ενέργειας “Έγκριση Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων”.

Πρόκειται για τον νέο ΚΕΝΑΚ, με το οποίο καθορίζονται:

η μεθοδολογία υπολογισμού της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων,
οι ελάχιστες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης κτιρίων,
το αντικείμενο και τα περιεχόμενα της Μελέτης Ενεργειακής Απόδοσης (ΜΕΑ), καθώς και
τα πλήρη περιεχόμενα και στοιχεία του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...