Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Ο Κούλης θα μειώσει την «τρέλα» των κρητικών.


Και ντουβάρια να βάλει θα σκοτώνονται εντός των ντουβαριών, τα ντουβάρια αφού δεν έχουν οδηγική παιδεία.  

Η "έκρηξη" των τροχαίων στην Κρήτη που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του αριθμού των νεκρών στην άσφαλτο κατά 47% σε σχέση με πέρυσι βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου.
Τα στοιχεία για την Κρήτη, ειδικά για τον Βόρειο Οδικό Άξονα, είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικά αφού το 2018 είχαν χάσει τη ζωή τους 22 άνθρωποι σε τροχαία, ενώ το πρώτο 7μηνο του 2019 οι νεκροί από τροχαία έχουν ανέλθει σε 34. Ως αιτίες επισημάνθηκαν, η χρήση αλκοόλ, η μη χρήση ζώνης-κράνους, η υπερβολική ταχύτητα, η παραβίαση Κανόνων Οδικής Κυκλοφορίας.
Στη συνάντηση, συζητήθηκε η εφαρμογή του έκτακτου επιχειρησιακού σχεδίου που ήδη έχει ξεκινήσει η Τροχαία Κρήτης.
Χθες βγήκαν στους δρόμους του νησιού 45 συνεργεία και σε 1.317 ελέγχους κατέγραψαν: 151 παραβάσεις για μη χρήση κράνους, 87 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 9 για κατανάλωση αλκοόλ, 333 παραβάσεις διαφόρων ειδών.

 Ο Κούλης έγραφε σε post του στις 20 Αυγούστου 2017 για τα τροχαία στην Κρήτη: «Είμαι πολύ θυμωμένος και θα το γράψω όπως το αισθάνομαι και δεν με νοιάζει αν με παρεξηγήσουν οι συντοπίτες μου. Στην Κρήτη πολλοί οδηγούν άθλια. Δεν ξέρω πού οφείλεται αυτό. Αν είναι μαγκιά αφού έχεις κατεβάσει καμιά δεκαριά κούπες να βγεις στον δρόμο και να οδηγείς σαν τρελός... Συντοπίτες μου ξυπνήστε! Προσωπικά δεσμεύομαι ότι το θέμα των τροχαίων ατυχημάτων στην Κρήτη θα είναι πρώτη προτεραιότητα. Για την οδική ασφάλεια έχουμε ήδη, μετά από εκτενή διαβούλευση, καταθέσει ένα συγκροτημένο πλαίσιο προτάσεων. Και ναι, ο Βόρειος Οδικός Άξονας, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα γίνει. Είναι προσωπική μου δέσμευση».
Η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα σε όλες τις διαδικασίες έτσι ώστε το έργο του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν, για να σκοτώνονται εντός των τειχών.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν μας αφηναν οι αληταραδες θα φτιαχναμε παπαδες, γαμω τη μεταπολιτευση τους και την δημοκρατικη πεντηκονταετη "αναπτυξη τους"
Ειδα ενα βιντεο και εμεινα μαλακας, δεν θα γραψω τι και πως, οποιος θελει ας το δει.

https://www.youtube.com/watch?v=UZNi-_B-FkQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...