Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

To αύριο στα χέρια λωποδύτων και μιζαδόρων.

Ομολογία του Μαργαρίτη Σχοινά: «Εγκρίναμε θεραπείες αλλά δεν τις αγοράζουμε, θέλουμε να προωθήσουμε τα εμβόλια»

Εν ολίγοις ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν ομολογεί ότι έχουμε εγκεκριμένα φάρμακα για τον Covid-19 αλλά δεν τα φέρνουμε στην Ευρώπη για να μην μειωθούν οι πωλήσεις των εμβολίων! Δηλαδή δέχεται η ΕΕ να πεθαίνουν άνθρωποι για να μην χάσουν χρήματα οι «Big Pharma»! 

«Έχουμε ήδη αγοράσει εμβόλια των Pfizer και Moderna για το 2023!»

Και ο λόγος που δεν τα έχουν προμηθευτεί ήδη οι ευρωπαϊκές χώρες ώστε να μπορέσουν να βάλουν τέλος στον εφιάλτη του Covid-19; Ότι η ΕΕ έχει κάνει συμφωνία για να παίρνει εμβόλια έως και το 2023 και όχι έως το 2022, όπως μέχρι σήμερα νόμιζαν οι περισσότεροι! 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ: «ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΠΙΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ; ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ! ΜΗΠΩΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ;»

 

Γιατί πεθαίνουν τόσο πολλοί στην Ελλάδα από Covid-19;

Απορία ψάλτου βήξ.

Ελλάδα 2021 «Είδαμε ασθενείς, να ξεπουλούν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να μπουν στο χειρουργείο. Προσωπικά, είχα περιστατικό ασθενούς με δυσπλασία εγκεφάλου και της ζήτησαν από ιδιωτικό μεγάλο νοσοκομείο, 10.000 ευρώ για μια απλή βιοψία».

 

Πρόγευση για τα όσα ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ! Περιεκτικός Καπιταλισμός. Ποιος σχεδίασε αυτό το σχέδιο πίσω από την πλάτη του λαού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...