Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Δηλαδή από τον δούρειο ίππο της Νουδούλας περιμένατε κάτι το διαφορετικό;


Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, «Τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και άλλες επείγουσες διατάξεις».

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου ψήφισαν μόνο οι βουλευτές της ΝΔ και ο δήθεν βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος. Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν, εκτός από το ΚΙΝ.ΑΛ που ψήφισε «παρών».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους ενωνει η ΝΟΒΑΡΤΙΣ> Μην ξεχνατε μαλακες ΠΑΣΟΚοι πως ο Λοβερδος ειναι υποδικος!!!! Δεν θα επρεπε να του επιτραπει να διεκδικησει την προεδρια.

Ανώνυμος είπε...

νοβαρτοσκυλοι λοατκακια=νυχι κρεαs

Ανώνυμος είπε...

Υποδικος; Εσυ ναι, εγω ναι, αυτος εχει ασυλια, το Συνταγμα της ισονομιας και της ισοτητος διωκει μονο εμας, αυτους τους εχει υπο την... προστασια του...
Αλλα ηθελα να γραψω.
Ο Παπανδρεου ο Τζεφρυ ειχε πει ή αλλαζουμε ή βουλιαζουμε. Εχει προοπτικη για την χωρα... Νεα Κολομβια «Η κάνναβη θα έπρεπε να αποποινικοποιηθεί.
Η ψυχαγωγική κάνναβη πρέπει να αποποινικοποιηθεί.
Η χώρα θα μπορούσε να έχει τεράστια έσοδα από την παραγωγή και την πώληση, αλλά με έλεγχο», είπε.
Και το τελευταιο που ηθελα να γραψω για ολους εμας τους "Γραφικους...."
Τις τελευταιες μερες "επαψα να χρειαζομαι να με κοιταξει γιατρος" "επαψα να ειμαι ο μαλακας της παρεας" "μας τα ελεγες αλλά ποιος να τα πιστευε"
Τωρα καταλαβαν οτι δεν υπαρχει ουτε χρονος ουτε χρημα ουτε "ελευθερας" για τα πλεον απαραιτητα....
Αυτα που τους λεγαμε δεν ηταν δικα μας, ουτε ειχαμε καποιο "χαρισμα", τα ειχαμε διαβασει πολλακις ειχαμε διαμορφωσει μια γνωση για το τι ακολουθει, τα βλεπαμε να γινονται τους τα λεγαμε αλλα περα βρεχει...
Τωρα η μπορα εφτασε πανω στα κεφαλια ολων μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...