Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Οι Ηρακλειδείς της εθνικής μας διάλυσης

Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ! 23ΧΡΟΝΗ πήγε στο νοσοκομείο Χανίων με αρνητικό rapid test αλλά δεν την εξέτασαν επειδή ήταν «ανεμβολίαστη»...


Στο αυστριακό γκέτο οι ανεμβολίαστοι δεν επιτρέπεται να αγοράζουν παρά μόνο τροφή! Τους απαγορεύουν ν’ αγοράζουν ως και χριστουγεννιάτικα δώρα!

 

Η Αυστρία νέο Ostmark. Θέτει σε ισχύ ένα lockdown καραντίνα των ανεμβολίαστων. Νέα γκέτο. Τιμωρητική επιχείρηση γκετοποίησης πληθυσμού από 12 άνω!


Robert Kennedy Jr από την Ελβετία: με βάση μελέτη της Pfizer που κατατέθηκε στο FDA ένας εμβολιασμένος έχει 48 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει από τον ανεμβολίαστο στους επόμενους 6 μήνες και 500 πιθανότητες επιπλέον να πάθει καρδιακή ανακοπή!Είναι παγκόσμιο πραξικόπημα κατά Δημοκρατίας! ΒΙΝΤΕΟ

 

Ιταλία: Συλλαμβάνουν όσους διαμαρτύρονται για το Covid pass – Υγειονομική «χούντα» σε ολόκληρη την Ευρώπη


Έχουν περάσει αρκετές ώρες από την απόφαση της Αυστρίας και κανείς από την Ε.Ε, που σε άλλες περιπτώσεις αντιδρά άμεσα, δεν έχει βγει να καταδικάσει τη δοκιμή του ολοκληρωτισμού που επιχειρείται με παραπέτασμα την υγειονομική κρίση και δεν συνάδει με τις ευρωπαϊκές αξίες!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με το που βγουν απο τα κολλαριστα τους κοστουμια πως κρεμαν οι πατσες τους ε;

Ανώνυμος είπε...

οταν τρεχουν οι κεραταδεs ειναι θεσμοs???

Ανώνυμος είπε...

πατσοκοιλιαδες εν οδω προσοχη μην πεσουν και γεμιση ο δρομος σκατα χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...


Πολύ τσάϊ και συμπάθεια βλέπω στις αναρτήσεις σχολίων! Μόνο που οι πατσο-κοιλαράδες δεν παθαίνουν ποτέ τίποτε. Εμείς οι υπόλοιποι τα παθαίνουμε όλα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...