Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Χέρι-χέρι το παπαδαριό με τους λομοξιοδολοφόνους

ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ο ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ . ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΥΞΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΑ 7.000

6.909 ΤΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

Είπε ο αντίχριστος εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου, Τιμόθεος, αφού το Μέγαρο Μαξίμου και η Εκκλησία μίλησαν πριν αποφασιστεί η έκδοση εγκυκλίου από την Ιερά Σύνοδο για την είσοδο των ανεμβολίαστων στους ναούς.... ναι μεν δεν θα υπάρχει έλεγχος στην εκκλησία, αλλά....

«Εσείς λοιπόν που θέλετε να πάτε στην Εκκλησία, εάν σέβεστε τον εαυτό σας, αγαπάτε τους συνανθρώπους σας ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,  το άριστο είναι να έχετε κάνει ένα διαγνωστικό τεστ».

Όποιος λοιπόν δεν κάνει rapid test και πάει εκκλησία, δεν πιστεύει πραγματικά στον Θεό.

 

O Μυτιλήνης απολύει παπάδες ανεμβολίαστους .. ας προσλάβει ιμάμηδες που περισσεύουν εκεί! Ο δε Δωδώνης καλά θα κάνει να λάβει υπόψιν του τον Νομπελίστα Ιολόγο που ανακάλυψε το AIDS και λέει: δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!!!

 

Θεσσαλονίκη: Έδιωξε με κλωτσιές κλιμάκιο ελεγκτών - Ξεφεύγει η κατάσταση - Σε απόγνωση οι καταστηματάρχες

 

S.Bhakdi: «Οι Έλληνες ηγέτες κάνουν αυτά που έκαναν οι Ναζί - Πολιτικοί και γιατροί πρέπει να πάνε φυλακή»

 

Merck Vs Pfizer:

 

Κλειδώνει η συνάντηση Μητσοτάκη-Πούτιν στη Μόσχα

Όταν λέμε ότι ένας βόθρος είναι όλος ο πλανήτης δεν πέφτουμε και πολύ έξω.. Ο Πούτιν λένε δέχεται να συναντηθεί με τον Μητσοτάκουλα αυτό τα λέει όλα. Ότι τα σκατά και η κουτάλα.

 

Είναι η χειρότερη κυβέρνηση που έζησε η Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση. Κυνική, χυδαία, επικίνδυνη

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προσεξε τωρα, πριν 2-3 εβδομαδες ο Κασταμονιτης ειχε δειξει σε μια εκπομπη του σε ποιες περιπτωσεις η Amazon δεν θα μπορει να αποστειλει τα παραγγελομενα προιοντα της.
Ανεφερε γραπτως, σε περιπτωση επιδρομης ΖΟΜΒΙΕ
Απιστευτο; Περιμενε να δεις τη συνεχεια απο χθεσινη Σουηδικη ερευνα για τα εμβολια που ανεβασε ο γνωστος Κλεανθης Γριβας.
Κατεβατο ολοκληρο, οποτε φθανω και σε μια παραγραφο οπου αναφερονταν τα εξης...

Αυτό θα μπορούσε να περιγραφεί ακόμη και ως ένα είδος δυαδικού οπλικού συστήματος όπου τα μεν εμβόλια mRNA αποδυναμώνουν τον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA και η έκθεση σε 5G ή σε χημικά που περιέχονται σε τρόφιμα παρέχει το όπλο που σπάει τους κλώνους του DNA, με αποτέλεσμα να μην μπορεί το σώμα να διατηρήσει τη γενετική ακεραιότητα κατά τη διάρκεια της κυτταρικής αντιγραφής.

Αυτό δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για να εκφραστεί με φρικτούς φυσικούς τρόπους, όπως η τάση ανάπτυξης ιστών των εσωτερικών οργάνων του σώματος στην επιφάνεια του δέρματος ή του προσώπου (παράγοντας τέρατα και ζόμπι).

Οποιος θελει να το ψαξει δινω τα λινκς
https://www.zougla.gr/apopseis/article/souidiki-erevna-vomva

https://ckastamonitis.com/2021/09/25/apokleistiko-anopaia-atrapos-otan-i-amazon-vazei-stoys-oroys-symmetochis-tis-oti-den-tha-leitoyrgei-se-epidromi-zombie/

https://aws.amazon.com/service-terms/

https://www.youtube.com/watch?v=ptNGBrIrxNk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...