Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Καλώς ήρθε το δολάριο.

«Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση», νέο κόμμα από τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου

 

Ψιτ, «ΜΠατριώτη», περιμένεις να σε... (δια-)«σώση» ο Εμφιετζόγλου;

Δήλωση υποστήριξης στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη είχε κάνει ο επιχειρηματίας-μεγαλοεργολάβος  Πρόδρομος Εμφιετζόγλου πρόεδρος της «Μηχανικής ΑΕ». Όπως δήλωσε, βρισκόμενος σε πάνελ σε εκδήλωση στην Ξάνθη, στηρίζει ΛΑΟΣ για εθνικούς λόγους.

Σε συνέντευξή του σε τοπικό κανάλι της Ξάνθης, στις 17 Ιούλη 2007, λίγες βδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές του Σεπτέμβρη, δηλώνει:

«Είναι και εθνικώς απαραίτητο να στηρίξω τον ΛΑ.Ο.Σ. Θα πρέπει να υπάρξει μια πατριωτική φωνή στη Βουλή. Μια φωνή αντίστασης που δε θα κάνει υποχωρήσεις και συμβιβασμούς».

Ο ίδιος επιχειρηματίας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ - έρευνα για τον ΛΑ.Ο.Σ.- δίνει συνέντευξη και δηλώνει για την υποστήριξή του προς τον ΛΑ.Ο.Σ:

Εμφιετζόγλου: «Θεώρησα ότι αυτή η φωνή πρέπει να υπάρχει και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με αυτά τα δεδομένα πήρα αυτή την απόφαση».

Δημοσιογράφος: «Όταν υποστηρίζετε κάποιο κόμμα στις εκλογές επειδή είστε επιχειρηματίας και η ερώτηση είναι σχεδόν αυτονόητη. Το υποστηρίζετε και οικονομικά;».

Εμφιετζόγλου: «Το υποστηρίζω και οικονομικά».

Δημοσιογράφος: «Στην περίπτωση του ΛΑ.Ο.Σ. συνέβη αυτό;».

Εμφιετζόγλου: «Συνέβη».

 

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου , για να πλήξει τον Καραμανλή στις εκλογές του 2007 , υποστήριξε τον Καρατζαφέρη με απώτερο σκοπό , να μπει το ΛΑΟΣ ως 5ο κόμμα στη βουλή για να μην έχει η Ν.Δ. ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία αλλά ισχνή , προκειμένου να είναι ευάλωτη , όπερ και εγένετο, αναλαμβάνοντας  την δαπανηρή και πολυτελή προεκλογική εκστρατεία του Καρατζαφέρη μέσω του διαφημιστή Βρυώνη , ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Extra στον οποίο έσπρωξε μισό εκατομμύριο για την πανελλαδική καμπάνια του ΛΑΟΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...