Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Μπλόκο στους Ανεμβολίαστους.

Ρεκόρ με 6.700 κρούσματα και κανένας δεν παραιτείται. ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτης ανέφερε, πως έγιναν 420.000 τεστ. Όπως ήταν φυσικό ο αριθμός των κρουσμάτων εκτοξεύτηκε, προκειμένου να δικαιολογήσουν τα μέτρα που επέβαλλαν.!!!

Τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους: Είσοδος παντού μόνο με rapid test -Εκτός από σούπερ μάρκετ,φαρμακεία, εκκλησίες.


Αυξάνονται τα πρόστιμα για τα καταστήματα που δεν τηρούν τα μέτρα . Θα δίνονται στην δημοσιότητα τα ονόματα τους.

 

Α.Λινού: «Εφαρμόζουμε αποτυχημένη πολιτική – Διαχωρίζουμε τον πληθυσμό ενώ μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι» – «Σφάζει» με το γάντι την κυβέρνηση

Το ξεσάλωμα των εμβολιασμένων θα αρρωστήσει όλη την χώρα.

 

ΟΙ ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΪΖΟΥΝ ΜΕ ΣΑΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. 

 

Σπάνε τα κοντέρ τα έσοδα της Pfizer από το εμβόλιο

 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρεις στους 4 εμβολιασμένους σε ένα αμιγές μαγαζί είναι ανεμβολίαστοι. Η ανοσία των εμβολίων δεν κρατάει για πάντα. Τέσσερις μήνες το πολύ κρατάνε. Φυσικά και θα προκύψουν άμεσα πολλά κρούσματα. Η Ελλάδα υπέστη οικονομική σφαγή με την ανοχή όλης της αντιπολίτευσης και αυτή τη στιγμή πρέπει να ξανά εμβολιαστεί το 75% του πληθυσμού Είναι άσχετοι και παπαρολόγοι στην επιτροπή. Να παραιτηθούν.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γ! ΠΠ ΑΝ ΓΊΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΊΝΕΙ, ΘΑ ΟΦΕΊΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ειδες που τσιμπαμε στο δολωμα τους; "Η ανοσία των εμβολίων δεν κρατάει για πάντα."
Οποτε παραδεχομαστε οτι υπαρχει αυτο που δεν υφισταται. Μια... πανδημια με θανατικο 0,5%

Ανώνυμος είπε...

420.000 μείον 6.700 ίσον 413.300 αμολυντοι από τον "φονικό" ιο... Υ.Γ. τους λαθρομετανάστες τους ελεγχουν;

Ανώνυμος είπε...

Στην Ιαπωνία των 127.000.000 κατοίκων παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός γιατί το κοντέρ της πανδημίας έγραψε 16.000 νεκρούς! Στην Ελλάδα των 9.000.000 και των 16.100 ήδη ο δικός μας το γλεντάει ανέμελα και ποστάρει την γελαστή φάτσα του να βγάζει selfie όπου βρεθεί.

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να γινουμε μαφιοζοι να σκοτωνουμε πολιτικους γιατρους και οποιον εχει σχεση με αυτην την αρρωστημενη κατασταση, αλλα μαφιοζικα χωρις ψευτοηθικες και ευαισθησιες του κωλου,κατ'ευθειαν στον στοχο μπαμ και κατω,ειμαστε αρκετα περισσοτεροι θα τους λοιωσουμε αρκει να αποβαλουμε την μαλθακη και μαλακισμενη νοοτροπια με την οποια μεγαλωσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Ευρωβουλευτηs << Βαλτε με φυλακη εγω ομωs δε...-YouTube

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Γκαντέμης ο ΓΑΠ φταίει που φτάσαμε τα 6700 κρούσματα.
ΕΟΔΥ
Διαθέσιμο Υλικό
Αποφάσεις
Ευρετήριο Α-Ω
Συνάντηση ενημέρωσης Θ. Ζαούτη – Γ.Α. Παπανδρέου
Δελτία Τύπου
|
01.11.2021


Σήμερα Δευτέρα 01.11.2021 πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Υπηρεσία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, συνάντηση του Προέδρου του ΕΟΔΥ, Καθηγητή Παιδιατρικής Θεοκλή Ζαούτη με τον Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Βουλευτή Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής Γεώργιο Α. Παπανδρέου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Ζαούτης ενημέρωσε τον κ. Παπανδρέου για την εξέλιξη της πανδημίας, τις δράσεις του ΕΟΔΥ και το επιστημονικό έργο του Οργανισμού την περίοδο αυτή.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ επισήμανε στον κ. Παπανδρέου πως το κλειδί απέναντι στην πανδημία και την επιστροφή στην κανονικότητα είναι ο εμβολιασμός, προσθέτοντας πως στο προσεχές διάστημα θα δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη της σύνδεσης του SARS-CoV-2 με τα υπόλοιπα νοσήματα, ενώ παρουσίασε και τους βασικούς στόχους του ΕΟΔΥ που αφορούν στην πλήρη ψηφιοποίηση του Οργανισμού, την ανάπτυξη της επιτήρησης των Μη Λοιμωδών Νόσων και την αντιμετώπιση των νοσοκομειακών λοιμώξεων και της μικροβιακής αντοχής (AMR).

Οι δύο άντρες συμφώνησαν στη σημασία της επίτευξης των παραπάνω στόχων για τη δημόσια υγεία στην Ελλάδα και ο κ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του Προέδρου του ΕΟΔΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανωνυμε 3 Νοεμβρίου 2021 - 12:53 μ.μ.
υπαρχει καλυτερη λυση, δεν πας να τους ψηφισεις, κανενα κομμα! Πανελλαδικη αποχη στις εκλογες και θα αυτοεξοστρακιστουν μονοι τους. Ολα τα αλλα ειναι γυρω γυρω απο το μελι αρκει να βγει το "δικο μας κομμα".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...