Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Καρέ-καρέ η στιγμή της ληστείας σε μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο.

 

Νέα ληστεία σημειώθηκε σε μίνι μάρκετ νωρίς τα ξημερώματα της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο, το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, όταν εισέβαλαν τρεις κουκουλοφόροι άνδρες και με την απειλή μαχαιριού, απέσπασαν από το κατάστημα το ποσό των 500 ευρώ, καπνικά προϊόντα, ληστεύοντας και τον 18χρονο υπάλληλο. Οι νεαροί δράστες, έχοντας κολλημένα τα πρόσωπά τους με ιατρικές μάσκες και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες μπήκαν στο μίνι μάρκετ, το οποίο βρίσκεται στην 62 Μαρτύρων αιφνιδιάζοντας τον υπάλληλο, ο οποίος ήταν σκυμμένος και γέμιζε τα ράφια.

Κρατώντας μαχαίρια οι δύο από τους δράστες, τον στρίμωξαν αρχικά σε μία γωνία και του φώναξαν να μην κινηθεί, ενώ ο τρίτος, πήδηξε την ίδια στιγμή πάνω από τον πάγκο για να φτάσει μέχρι το ταμείο και να αρχίσει να παίρνει τα χρήματα.

Δευτερόλεπτα αργότερα, τον έσυραν γονατιστό σε έναν εσωτερικό διάδρομο, συνεχίζοντας την ληστρική επιδρομή στα ράφια του καταστήματος, αρπάζοντας κούτες με τσιγάρα, ανοίγοντας συρτάρια και ντουλάπια.

Σοκαριστικά απαθείς οι ληστές του μίνι μάρκετ - Άρπαξαν μετρητά, κινητό και ... 51 σοκολάτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...