Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Bεντέτα στον Μυλοπόταμο;

Νεκρός από πυροβολισμούς, έπεσε ένας 22χρονος σε χωριό του Ρεθύμνου. Tο περιστατικό έγινε στο χωριό Αργουλιός, του δήμου Μυλοποτάμου, με τον 22χρονο, να δέχεται τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς στην πλάτη, από 44χρονο συγχωριανό του, την ώρα που βρισκόταν έξω από το σπίτι της αδερφής του.

Δράστης και θύμα,  είχαν διαπληκτιστεί νωρίτερα σε δρόμο του χωριού, το οποίο σήμερα ήταν γεμάτο κόσμο, μιας και γιόρταζε ο ιερός ναός. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ανάμεσα στους δύο άνδρες είχε σημειωθεί πρόσφατα ένα ακόμη επεισόδιο, στο οποίο είχαν εμπλακεί και άλλα άτομα. Το συγκλονιστικό στην υπόθεση, είναι πως ο 22χρονος ήταν νιόπαντρος και μόλις πριν από λίγες εβδομάδες είχε γίνει πατέρας. Η καταγωγή της γυναίκας του μάλιστα είναι από χωριό του Ηρακλείου.

Η είδηση του θανάτου του 22χρονου, έχει πέσει σαν "κεραυνός" στην τοπική κοινωνία, με την οικογένεια του να βρίσκεται σε σοκ.

Σε κατάσταση σοκ όμως φέρεται να βρίσκεται και η οικογένεια του 44χρονου πατέρα μικρών παιδιών, που  μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη ανατρέπεται και η δική τους ζωή.

 

Ρέθυμνο: Ανείπωτος θρήνος από τους συγγενείς του 22χρονου - Σήμερα η βάπτιση του παιδιού του


 ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΟΝ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ – ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ – ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΒΕΝΤΕΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...