Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Βάστα Τούρκο να... σε διώξω.

“Βόμβα” από το “βαθύ” κράτος του State Department: Βρέθηκε τρόπος εξόδου της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ – Πώς μπορεί να γίνει!

 

Που και πότε θα εκδηλωθεί η τουρκική επιθετικότητα σε βάρος της Ελλάδα -

 

Ελληνοτουρκικά: Τα 4 σενάρια για το «θερμό» καλοκαίρι στο Αιγαίο – Οι ημερομηνίες «σταθμοί»

 

Ολοταχώς προς επεισόδιο – Toυρκικό Non Paper: Οι 11 λόγοι της ελληνοτουρκικής κρίσης – Τέλος τα ΜΟΕ, κλείνουν οι δίαυλοι επικοινωνίας!

 

Ο Ερντογάν ρισκάρει την “Ενιαία Τουρκία”: Ενημέρωσε τις ΗΠΑ – Ανοίγει τεράστιο μέτωπο στον Νότο με επιχείρηση βάθους 45 χλμ – Μετακίνηση δυνάμεων

 

Δημοσίευμα βόμβα εκθέτει την κυβέρνηση για τα όπλα που έστειλε στην Ουκρανία!


Ας απαντήσει η κυβέρνηση, ήταν άχρηστες και προερχόμενες από το – σύμφωνα με την ίδια – άχρηστο για την άμυνα της χώρας απόθεμα οι 2.100 ρουκέτες RM-70 που στάλθηκαν στον στρατό του Ζελένσκι, τουλάχιστον μέχρι τις 27 Απρίλη, αδειάζοντας ακόμα και αποθήκες κρίσιμων νησιών του Βόρειου Αιγαίου;

Ηταν «άχρηστα» τα 3.200.000 φυσίγγια 7,62 χιλιοστών, οι τουλάχιστον 60 δυσεύρετοι και πανάκριβοι αντιαεροπορικοί πύραυλοι «Stiger», τα 17.000 πολύτιμα βλήματα πυροβολικού 155 χιλιοστών, οι 1.100 φορητοί αντιαρματικοί πύραυλοι RPG; Με τον ανατριχιαστικό κατάλογο να συνεχίζεται… Μόνο το κόστος των διατιθέμενων πυρομαχικών προσεγγίζει τα 30.000.000 ευρώ, και είναι όλα, μα όλα, επιχειρησιακά.

Ας απαντήσει η κυβέρνηση, είναι από το «άχρηστο» απόθεμα τα 100 έως 130 ΤΟΜΑ BMP-1, με το αποτελεσματικότατο πυροβόλο των 73 χιλιοστών, που αποσύρονται από τις ακτές των νησιών του Αιγαίου για να συνδράμουν τα Τάγματα του Αζόφ και τον «Δεξιό Τομέα», πυλώνες του στρατού του Ζελένσκι και δεκανίκια στην υλοποίηση της πολιτικής του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στη διαπάλη τους με τη Ρωσία; ‘Η μήπως θα αντικατασταθούν από τα γερμανικά «Marder 1A3/5», με το αδύναμο πυροβόλο των 20 χιλιοστών, που στην κυριολεξία σαπίζουν εδώ και χρόνια, πεταμένα στους γερμανικούς αγρούς;

Προφανώς η γερμανική πολεμική βιομηχανία τρίβει τα χέρια της, γιατί από τα τεθωρακισμένα «σαπάκια» πλέον, προκειμένου να τα επαναφέρουν στην κατάσταση των παραχωρούμενων επιχειρησιακών BMP-1 και να τα παραδώσουν στην Ελλάδα, θα «κονομήσουν» τόσα όσα θα έβγαζαν αν τα πουλούσαν καινούργια, και φυσικά δεν είναι, λόγω τεχνικών χαρακτηριστικών, κατάλληλα για τα νησιά μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη μεταφορά όλων αυτών στήθηκε από το ΝΑΤΟ μια εναέρια επιχείρηση 21 εναέριων αποστολών, αποτελούμενη από 6 ελληνικά μεταγωγικά αεροσκάφη C-130, 10 καναδέζικα και 5 Νέας Ζηλανδίας.

 

Εμείς σε όλα αυτά θα προσθέσουμε το εξής ερώτημα.

Μπορούν να μας πουν ποια Ευρωπαϊκή χώρα έχει πάρει Marder 1A3/5; Καμία. Πλανητικά μόνο η...Αργεντινή και η...Χιλή.

Όσο για το πότε γίνει πόλεμος, εάν κάνει κάτι ο Ερντογάν θα επιλέξει χρόνο που δεν θα επηρεάζει τον τουρισμό του.

«Ιδανικό» είναι και το μεσοδιάστημα των διπλών Ελληνικών εκλογών που θα υπάρχει ακυβερνησία στην Ελλάδα και θα είναι κατάλληλο κλίμα για δημιουργία «κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης»για να δώσουν όλοι μαζί τα προσυμφωνημένα. Δηλαδή όλα εξαρτώνται από την απόφαση του Κούλη για εκλογές. 

Κρίσιμο διάστημα Σεπτέμβριος - Νοέμβριος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φθηνή βενζίνη στην Τουρκία αναζητούν ολοένα περισσότεροι κάτοικοι του Εβρου.Αυτή τη στιγμή, η τιμή της αμόλυβδης στις περιοχές του βόρειου Εβρου κυμαίνεται περίπου στα 2,30 ευρώ το λίτρο και του πετρελαίου από 1,79 ως 1,96 ευρώ, όταν στην Τουρκία η τιμή της βενζίνης είναι περίπου 1,20 ευρώ το λίτρο. Αρκετοί βάζουν 5-10 ευρώ βενζίνη για να περάσουν τα σύνορα και να γεμίσουν το ρεζερβουάρ από την Αδριανούπολη, που απέχει μόλις 20 χιλιόμετρα.
Μέσα σε μία δεκαετία έχουν κλείσει παραπάνω από τα μισά πρατήρια υγρών καυσίμων, ενώ λειτουργούσαν συνολικά 120. το 2021 απέμειναν μόνο 42, ενώ τώρα, λόγω της ακρίβειας αλλά και της εκτίναξης των τιμών των καυσίμων, λειτουργούν περίπου 30.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Ερντογάν και μπουρδες; οι εχθροί και οι καταστροφείς της Ελλάδας είναι οι κυβερνώντες από το 1973 και μετά.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ξένοι αξιωματούχοι σε ενημερώνουν για εθνικά σου θέματα, πιστοποιούν ότι έχεις γίνει η τέλεια Μπανανία. Σε διάστημα μιας βδομάδας, 2 ξένοι αξιωματούχοι μας ενημέρωσαν για τις κινήσεις Μητσοτάκη.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΡΝΤΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟ ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΣΩΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΔΥΕΤΕ. ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΛΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΩΣΣΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ. Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ .
Σ.Σ. ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ GITMO , ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ .
Σ.Σ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...