Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Στο... παραπέντε;

 

To Καστελόριζο ενοχλεί ιδιαίτερα τους Τούρκους καθώς αν δεν υπήρχε θα μπορούσαν να έχουν την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ που θέλουν και για αυτό το βάζουν εκ νέου στο «στόχαστρο». O διευθυντής της εφημερίδας Hurriyet, Αχμέτ Χακάν ανέφερε ότι «κολυμπώντας μπορώ να πάω στο Καστελόριζο; Ένας καλός κολυμβητής μπορεί. 2100 μέτρα από την Τουρκία». Πρόσθεσε δε ότι «είναι παράδοξο αυτό το νησί να ανήκει στην Ελλάδα», ενώ ο καθηγητής του τμήματος Στρατηγικών Ερευνών στο Πανεπιστήμιου, Atlinbas, Εραϊ Γκιουτσουλέρ απάντησε ότι «οι Άγγλοι πίεσαν και το έδωσαν στους Έλληνες». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτεμπεργκ «ξέπλυνε» σήμερα την Τουρκία για τις εχθρικές και απαράδεκτες συμπεριφορές της. Εξισώσει την επιτιθέμενη Τουρκία που θέλει να πραγματοποιήσει αποβάσεις σε ελληνικά νησιά, με την Ελλάδα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Προτρέπουμε την Ελλάδα και την Τουρκία να λύσουν τις διαφορές τους στο Αιγαίο με πνεύμα εμπιστοσύνης και συμμαχικής αλληλεγγύης.

 

Γενς Στόλτενμπεγκ, το καλύτερο «πλυντήριο» της Τουρκίας!

 

Θέμα αποστρατικοποίησης Τήλου και Χάλκης έθεσε η Τουρκία ζητώντας να μην γίνει ελληνική άσκηση

 

Γερμανικός Τύπος: Πόσο πιθανός είναι ένας πόλεμος Toυρκίας – Ελλάδας;

 

Tελειώνουν τα ΜΟΕ & το Μνημόνιο Παπούλια-Γιλμάζ: Ανάπτυξη των S-400 σε Αν. Θράκη & Σμύρνη- Λέρος, Γαύδος, Αγ. Ευστράτιος οι στόχοι

 

Ένταση στο Αιγαίο αλλά μόνο σε επίπεδο δηλώσεων: Γιατί δεν συμφέρει ούτε Αθήνα ούτε Άγκυρα η πολεμική σύγκρουση


Η Τουρκία, κοινοποιεί χάρτες, με αλλαγές συνόρων !!! Αφού δεν ανακηρύσσουμε εμείς την ΑΟΖ... ανακηρύσσουν αυτοί... Άντε... και καλά... «κρουασάν», Φλώρε !!!

 

Προεόρτια εξελίξεων! Οι Τούρκοι κινητοποιούν την επίλεκτη δύναμη Ταχείας επέμβασης στην Κύπρο (Εικόνες)

 

Τούρκοι ανώτατοι Αξιωματικοί αποκάλυψαν σχέδιο πολεμικών επιχειρήσεων 2-3 ημερών στο Αιγαίο χωρίς χερσαία δράση

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...