Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

«Τα πήρες όλα και έφυγες».

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Δημήτρης Σκαλτούνης, την ημέρα που αποχωρεί από την “ενεργό δράση” αποφάσισε να “δολοφονήσει” τους ανεμβολίαστους επικυρώνοντας το πρόστιμο των 100 ευρώ σε όλους τους 60άρηδες που αρνούνται να εμβολιαστούν.

Όπως ανακοίνωσε το μηνιαίο πρόστιμο των 100 ευρώ που επιβάλλεται στους άνω των 60 ετών, αρνητές εμβολιασμού κατά της COVID-19, αποτελεί «συνταγματικά ανεκτό περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων» και αποσκοπεί «στην εξυπηρέτηση σκοπών μείζονος δημόσιου συμφέροντος».

Παράλληλα, ο κ. Σκαλτούνης, ο οποίος σήμερα αποχωρεί από το δικαστικό σώμα λόγω συνταξιοδότησης, στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το μηνιαίο πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους συνιστά «εύλογο κίνητρο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών προσώπων», χωρίς όμως να γίνεται καμία αναφορά για εισοδηματικά κριτήρια των ατόμων αυτών.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρόστιμο αποσκοπεί «στην προστασία των ατόμων της ηλικιακής αυτής ομάδας έναντι της βαριάς νόσησης και του θανάτου, στην αποσυμφόρηση του συστήματος υγείας και στην αποσόβηση του κινδύνου κατάληψης όλων των ΜΕΘ».

 

«ΤΙ ΞΕΧΝΟΥΝ και όσοι ξεσηκώνονται για τις αμβλώσεις...»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...