Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Δεσμεύτηκαν τα ΦΡΑΓΚΑ του...Φράγκα.

Με εντολή της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) δεσμεύτηκαν το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων και τραπεζικών καταθέσεων του εκλιπόντος δημοσιογράφου, εκδότη και αρχηγού πολιτικού κόμματος Γιώργου Τράγκα, τα οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις αποτιμώνται πάνω από 90 εκατ. ευρώ, καθώς ο αποθανών εκτός από καλός δημοσιογράφος ήταν και εξαιρετικός επενδυτής. Οι επενδύσεις του σε μετοχές και ομόλογα απέφεραν πολλά εκατομμύρια ευρώ, τα οποία συνήθως τα επένδυε σε αγορές ακινήτων.

 Ουσιαστικά λοιπόν, «παγώνει» όλη η περιουσία του τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό και σε περίπτωση κατά την οποία η γυναίκα του και τα παιδιά του προβούν σε αποδοχή κληρονομιάς, θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος (κακούργημα).

Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα, που μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστή, περιλαμβάνει 17 ακίνητα, καταθέσεις σε Τραπεζικές θυρίδες στο Μονακό και αυτοκίνητα. Τα ακίνητα είναι δυο στην Μύκονο, δύο στην Πολιτεία, τέσσερα στο Μονακό, ένα στο Παρίσι, ένα στο Σεν Τροπέ. Ακόμη, περιλαμβάνει διαμερίσματα στην Ουάσινγκτον, στο Μπέβερλι Χιλς, στο Λας Βέγκας, στο Μαϊάμι και ένα στο Olympic Tower της 5ης Λεωφόρου στο Μανχάταν. Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι βρέθηκαν στην κατοχή του Γιώργου Τράγκα ακόμη και ράβδοι χρυσού.

ΠΟΡΙΣΜΑ 60 ΣΕΛΙΔΩΝ! Δεσμεύτηκε το σύνολο της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ότι οι έρευνες για το πόθεν έσχες Τράγκα ξεκίνησαν μετά τον θάνατό του σου λέει όσα χρειάζεσαι να ξέρεις για τη χώρα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...