Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

ΕΦΙΑΛΤΗΣ στον δρόμο με τις ...κάλπες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ αποκάλυψε πότε θα γίνουν οι (πρόωρες) εκλογές...

 

ΑΚΡΩΣ προεκλογικό τριήμερο...

 

ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ όλοι τους στις ...προεκλογικές ρούγες

 

Μία, δύο, τρεις εκλογές ή κυβέρνηση συνεργασίας – και με ποιους; -

 

Προεκλογική ακυβερνησία


Βουλευτής ΝΔ: Είμαστε το πιο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα στον πλανήτη!

 

Αν γίνουν, το μοναδικό ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι ποια κυβέρνηση θα έχουμε την επομένη. Μπορεί ο Μητσοτάκης να λέει «αυτοδυναμία», ο Τσίπρας «προοδευτική κυβέρνηση» και ο Ανδρουλάκης «σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση», αλλά ουδείς μπορεί να προκαταλάβει την ψήφο των πολιτών. Κατά τα άλλα, για τις προβλέψεις ισχύει η …παράλογη ρήση του Ιονέσκο: «Μπορείς πάντα να προβλέψεις τα γεγονότα, αφού έχουν γίνει»!

Πάντως έγινε το κλείσιμο του ματιού από τον Κούλη σε όσους προσδοκούν κυβερνητική συνεργασία είτε για τις εκλογές είτε μετά τις εκλογές λέγοντας οτι: «Αυτοδύναμη κυβέρνηση, κυβερνητική πλειοψηφία μάλλον, δεν σημαίνει κατ’ ανάγκην κυβέρνηση η οποία αποτελείται αποκλειστικά από στελέχη της ΝΔ. Νομίζω ότι έχω αποδείξει ότι έχω εντάξει στο κυβερνητικό σχήμα πάρα πολλά στελέχη τα οποία δεν προέρχονται από την ΝΔ».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε τις εκλογές απ το μυαλό σας. Αυτή τη ώρα γίνετε εκλογοπαιγνιο να εκτονωθεί το ποπολο μόνο και να πάει το πράγμα παρακάτω για να διασωθεί όσο γίνετε το εβραϊκό πολιτικό σύστημα του Ρότσιλντ. Όμως τους προλαβαίνουν γεγονότα διεθνείς και την πουτσιζουν.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...