Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Ο Ανθρωπος που έκανε όλους τους ...κλεφταράδες ...πολιτικούς.

 

Σαν σήμερα πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πολιτικός και πρωθυπουργός με φανατικούς υποστηρικτές και ορκισμένους εχθρούς. Οι πρώτοι μαγεύονταν από τον λόγο του και οι δεύτεροι παρά το γεγονός ότι τον μισούσαν αναγνώριζαν το ταλέντο του.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έκανε το μέγα λάθος να προσπαθήσει να τον στείλει φυλακή. Χρειάστηκαν τρεις εκλογικές αναμετρήσεις για να κατορθώσει ο Μητσοτάκης να γίνει πρωθυπουργός και να στείλει τον Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο. Αυτό που πραγματικά κατάφερε ήταν να τον ξανακάνει πρωθυπουργό μόλις τρία χρόνια μετά. Μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε διαχειριστεί την ελληνοτουρκική κρίση του 1987. Την μοναδική που θέλουμε να θυμόμαστε.
Στο βίντεο η ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο που έγινε μετά από ΚΥΣΕΑ. Διδακτική για τους σημερινούς δήθεν πολιτικούς μέρες που είναι.

 

«Αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας».


Αυτό είναι το Πόθεν Έσχες των πολιτικών – Ποιος δήλωσε τι

 

Το πόθεν έσχες... των μετρητών! "Βουτηγμένοι" στα δάνεια εκατομμυρίων ευρώ, 14 υπουργοί με πρώτο και καλύτερο τον Μητσοτάκη. Μόνο 9 δάνεια (!) έχει ο Στυλιανίδης. Τι εγγυήσεις έδωσαν ;

 

Πλούσιοι και φτωχοί της Βουλής. Οι χρεωμένοι με δάνεια...

 

ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΣ ΜΥΘΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ. Βαρβιτσιώτης: 122 ακίνητα στο πόθεν έσχες του. 32 ακίνητα Ο “μεσίτης” ποντικομούρης ξαναχτύπησε! Αγόρασε κι άλλα ακίνητα ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ Παπαδημούλης

 

Θηλιά 112.500.000.000 ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...