Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Τούρκικα τερτίπια και ευρωπαϊκά κόλπα

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ερντογάν δεν πρόκειτε να πάει σε γενικευμένο πόλεμο.Το γεγονός, ότι η Αθήνα ανέχεται παραδοσιακά τις υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών και τελευταία και τις υπερπτήσεις drones είναι ένας πρόσθετος λόγος, που μαζί με πολλές άλλες ελληνικές συμπεριφορές, έχει εδραιώσει την εντύπωση στην Άγκυρα ότι η Αθήνα δεν έχει την πολιτική βούληση να χρησιμοποιήσει το στρατιωτικό εργαλείο για να προασπίσει εθνικά της συμφέροντα, εκτός κι αν η επίθεση είναι τόσο μεγάλη που δεν της αφήσει δίοδο υποχώρησης.
Προφανώς, ο Ερντογάν δεν πρόκειται να βομβαρδίσει την Αθήνα(!), ούτε να εισβάλει π.χ. στη Ρόδο. Μπορεί, όμως, να επιδιώξει ένα επεκτατικό τετελεσμένο μικρότερου μεγέθους. Μπορεί π.χ. να πυκνώσει τις υπερπτήσεις ως έμπρακτη δεδηλωμένη αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στα μεγάλα νησιά επειδή είναι στρατιωτικοποιημένα. Μπορεί να επιβάλει ακόμα και ναυτικό αποκλεισμό ενός νησιού, ώστε να μην μπορεί να προσεγγίσει ελληνικό πολεμικό πλοίο. Μπορεί ακόμα να αποβιβάσει τουρκικό άγημα σε ελληνική βραχονησίδα, όπως είχε πράξει στα Ίμια.
Μπορεί να επανέλθει με παράνομες σεισμικές έρευνες, ακόμα και με παράνομη γεώτρηση. Μπορεί σε μία άλλη εκδοχή της υβριδικής εισβολής στον Έβρο, να στείλει ταυτοχρόνως πολλές βάρκες με παράνομους μετανάστες και στη συνέχεια να εμπλακεί το τουρκικό Ναυτικό εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων υποτίθεται για να τους διασώσει. Δεν αποκλείεται να εμποδίσει την πραγματοποίηση ελληνικής άσκησης, όπως αυτή δυτικά της Καρπάθου, αν κι αυτό μπορεί ευκολότερα να προκαλέσει ανεξέλεγκτη κλιμάκωση. Τέλος, μπορεί ακόμα και να επιχειρήσει την αιφνιδιαστική κατάληψη του Καστελλορίζου για να επιβάλει εμπράκτως την αποστρατιωτικοποίησή του.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει ο πραγματικός Ερντογάν. Η συμμαχία τον έχει εκτελέσει στο Γκουανταναμο. Στη θέση του τοποθέτησε έναν ηθοποιό που τον υποδύεται και φοράει λαστιχένια μάσκα. Κουλης δεν υπάρχει επισεις έχει εκτελεστεί κι αυτός στο Γκουανταναμο , η συμμαχία τπποθετησε στη θέση του σωσσια κατά 10 χρόνια νεότερο μάλιστα.
Αυτοί οι δύο με εντολές της συμμαχίας θα παίξουν το παιγνίδι για την εκκαθάριση της χαζαρικης μαφίας στην περιοχή.
Το επεισόδιο που στήνουν είναι γιαλαντζι προκειμένου να βοηθήσει το σκοπό αυτό.
Σ. Σ. ΓΙΑ όσους ψάχνουν και ξέρουν.....

Ανώνυμος είπε...


Μήπως να κοιτάξεις λίγο το νευρικό σου σύστημα; Γιατί η μόνη εκκαθάριση που βλέπω εγώ να γίνεται είναι των Ελλήνων, από πολλές απόψεις. ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ καλά κρατεί, κι εσύ βλέπεις όνειρα θερινής νυκτός.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε πως τα λες...

Ανώνυμος είπε...

Τι λε ρε μυστη είναι κλώνοι δηλαδή ε? Και γιατί δεν φυλακίζουν και τους κλώνους μισές δουλειές κάνουν? Ε ρε τρέλα...

Ανώνυμος είπε...

Απο πρεσβεία???????.........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...