Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

«τρία πουλάκια κάθονταν»

Πολύ κοντά σε ανάφλεξη – Ισραηλινός Α/ΓΕΕΘΑ προς κατοίκους Λιβάνου: “Να φύγετε πριν πέσει η πρώτη σφαίρα – Θα γίνει χρήση συντριπτικής ισχύος κατά Χεζμπολάχ!

 

Ο Αμπάς στην Κύπρο. Συνάντηση με Αναστασιάδη. Πάμε για Τριμερή Σύνοδο Ελλάδας-Κύπρου- Παλαιστίνης. Αθήνα και Λευκωσία προσφεύγουν στην Παλαιστίνη για διαμεσολάβηση στον Ερντογάν;

 

Ρωσία-Κίνα ανακοίνωσαν στρατιωτική συμμαχία!

 

Πόλεμος στην Ουκρανία: Έφτασαν στο Κίεβο Μακρόν, Σολτς, Ντράγκι


Το ΚΥΣΕΑ , οι τουρκικές απειλές και η πολιτική και διπλωματική δράση


 

Τουρκικό NON PAPER σε ξένες πρεσβείες: Η Άγκυρα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ το έδαφος στο Αιγαίο./Τουρκικό non paper σε ξένες πρεσβείες -”Η Ελλάδα μας απειλεί με επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ.”

 

Στρατηγός K.Γκίνης: “Βρισκόμαστε ενώπιον πολεμικών εχθροπραξιών με Τουρκία – Είμαστε στην τελική φάση σύγκρουσης που οδηγεί σε πόλεμο”

 

Προοίμιο σύγκρουσης: Σε κινήσεις αεροναυτικού αποκλεισμού νησιών προχωρά η Τουρκία – Έθεσε θέμα Αιγαίου & “κατάληψης νησιών” στη σύσκεψη Κορυφής. Έρχεται εμπλοκή σε στρατιωτικό επίπεδο.

 

 

«Χαστούκι» της Κομισιόν στην Άγκυρα: Σταματήστε όλες τις απειλές, σεβαστείτε το διεθνές δίκαιο

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε.Μακρόν, Μ.Ντράγκι και Ο.Σολτς σε τρένο με προορισμό το Κίεβο: Στόχος να πειστεί ο Ζελένσκι για… παραχωρήσεις εδαφών

Ανώνυμος είπε...


Ν.Μενβέντεφ: «Και ποιος σας είπε ότι η Ουκρανία θα υπάρχει σε δύο χρόνια;»
Γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να αρκεστεί στην αυτονομία των ανατολικών περιοχών της Ουκρανίας. Αντίθετα, με μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, γίνεται σαφές ότι σκοπός της Ρωσίας είναι η πλήρη ενσωμάτωση της ανατολικής Ουκρανίας στην ρωσική ομοσπονδία.
Αυτό προκύπτει από την απόφαση των ρωσικών αρχών και των αυτονομιστών, ότι κάθε παιδί που γεννήθηκε στην Περιφέρεια της Χερσώνας από τις 24 του προηγούμενου Φεβρουαρίου, παίρνει άμεσα την ρωσική υπηκοότητα. Το ίδιο δικαίωμα έχει κάθε ορφανό παιδί της περιφέρειας, ανεξαρτήτως ημερομηνίας γέννησης.
Αυτός είναι ο ορισμός της ενσωμάτωσης, διότι όταν υπάρχουν ρώσοι υπήκοοι σε μια περιοχή, η Ρωσία δικαιούται να παρέμβει και στρατιωτικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...