Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Τον κατάστρεψαν τα... γατάκια.

 

Ένα απίστευτο γεγονός έφερε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός φακός της «ΚΡΗΤΗ TV». Το συγκεκριμένο έγκλημα εγκατάλειψης, που έλαβε χώρα στη Σταυρακιανή Καμάρα πριν λίγες ημέρες, μπορεί να μην είναι το πρώτο που λαμβάνει χώρα, αλλά θα είναι το πρώτο που συνοδεύεται με παραδειγματική τιμωρία, αφού ο άνθρωπος που προέβη σε αυτήν την αποτρόπαιη πράξη θα καλείτε να πληρώσει 250.000 ευρώ συνοδευόμενο με τουλάχιστον πέντε χρόνια φυλακή.. Πιο συγκεκριμένα, 59χρονος Ηρακλειώτης πιάστηκε στα «πράσα», καθώς οι κάμερες κατέγραψαν τις κινήσεις του όταν σταμάτησε το αυτοκίνητό του στο σημείο του δρόμου Ηρακλείου-Μοιρών, έβγαλε ένα τσουβάλι με νεογέννητα γατάκια και τα πέταξε στον κάδο των απορριμμάτων.  Αστυνόμοι και εθελοντές ερεύνησαν όλη την περιοχή και μέσα σε ελάχιστα 24ωρα οι αστυνομικοί του Τμήματος Αγίου Μύρωνα τον εντόπισαν, καθώς έφτασαν στο σημείο να στήσουν καρτέρι σε όλα τα σημεία που περνούσε για να τον εντοπίσουν.

 

Ποια λιοντάρια; Ποια τίγρις;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει ο ανθρωπος το θελει το γαμησι του αλλα ρε φιλε 250.000 ευρω;;;; Αυτοι νομιζουν, ολοι αυτοι, οτι παιρνουμε τις ιδιες μισθοδοσιες με τα μουνια που εχουν φτιαξει αμυθητες περουσιες μεσω του βουλευτικου αξιωματος. Ριχτου ενα προστιμο ανθρωπινο, τιμωρητικο, οχι εξοντωτικο! Αν παιρνει 700 ευρω ριχτου τρια μηνιατικα κατακεφαλα! 250 χιλιαδες ρε πουσταραδες!

Καλλιο ενας ταπεινος Γιουφτος παρα πουστης και περηφανος είπε...

Μαστα, τα γατακια.

Οι αλλη τους εβαλε και ψυχες.
Εχουμε καταντησει να δινουμε μεγαλυτερηγ αξια στην ζωη ενος ζωου απ την ζωη ενος ανθρωπου. Μεγαλυτερη αξια στην ζωη ενος πακιστανου εγκληματια απ την ζωη ενος νομιμοταγους ελληνα και αγριως φορολογουμενου.
Εκει καταντησαμε.

Ρε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ λεμε.
Αστους να σαπισουν στην φυλακη τους φασιστες τους ναζιδες που κουνησαν το δαχτυλο στην ....δημοκρατια μας.

Ανώνυμος είπε...

Εφ' όσον αυτοί οι τόσο καλοί και "ευαίσθητοι" άνθρωποι έκαναν τα πάντα γιά να γλιτώσουν μιά χούφτα νεογέννητα γατάκια, γιατί κανείς τους δεν μιλά γιά τις 300 με 400.000 εκτρώσεις που έχουμε κάθε χρόνο στην Ελλάδα;;; Η ανθρώπινη ζωή δεν έχει πλέον αξία;;;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...