Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Ο Πούτιν φταίει που δεν τους ισοπεδώνει.

Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου: Η Ουκρανία βομβάρδισε ρωσικές πλατφόρμες γεώτρησης – Μόσχα: Θα υπάρξουν συντριπτικά αντίποινα – Η Δύση φέρει ευθύνη!

Οι Ουκρανοί  βομβάρδισαν με τρεις πυραύλους τις πλατφόρμες γεώτρησης ανοιχτά της Κριμαίας. Ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού, 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν και επτά ακόμη αγνοούνται μέχρι στιγμής. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Η Μόσχα μιλά για “συντριπτική απάντηση” η οποία θα επηρεάσει και Δυτικές χώρες αν αποδειχτεί ότι η επίθεση έγινε με δυτικά όπλα!

Ταυτόχρονα, η επίθεση αυτή φαίνεται πως κλειδώνει και την ρωσική προέλαση προς Οδησσό καθώς τα γεγονότα δείχνουν πως αν η πόλη παραμείνει στα χέρια των Ουκρανών, θα υπάρχει μόνιμος κίνδυνος για το ρωσικό Ναυτικό και τις ρωσικές εγκαταστάσεις ανοιχτά της Κριμαίας.


Επιβεβαιώθηκε! Οι Ουκρανοί επιτέθηκαν στα γεωτρύπανα της Chornomorneftegaz (Βίντεο)

 Η Ρωσία δεν θα μπορεί να παράγει φυσικό αέριο στη Μαύρη Θάλασσα για κάποιο χρονικό διάστημα.


 

Η Ουκρανία έπληξε τις ρώσικες πετρελαϊκές πλατφόρμες στην Κριμαία. Πλοία του ρώσικου στόλου κατευθύνονται προς Οδησσό!! Συνεχής βομβαρδισμός του Ντόνετσκ με αμερικανικό σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης HIMARS!

 

Ρωσικές στρατιές αναπτύσσονται στα σύνορα της Λευκορωσίας με την Λιθουανία – Τι αναφέρει το ρωσικό τελεσίγραφο

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι Ουκρανοί κάνουν τα πάντα για να συνεχιστεί ο πόλεμος, μάλλον δεν τους ενδιαφέρουν οι συνομιλίες για την ειρήνη, προτιμούν πόλεμο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...