Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Ηλίθιοι δεν υπάρχουν.Μόνο ΠΡΟΔΟΤΕΣ

 

Η Τουρκία έχει επιλέξει την τροχιά σύγκρουσης με τον Ελληνισμό σε Ελλάδα και Κύπρο και δεν αναβαθμίζει απλά ποιοτικά τις απειλές της, αλλά προχωρά σε προπαρασκευή πολεμικών ενεργειών προετοιμάζοντας καθολικά με την πολιτικής της ελίτ, τους ακαδημαϊκούς και τα ΜΜΕ, για την επιλογή της αυτή.

Η Ελλάδα, οφείλει να ξεκαθαρίσει ρητά πρώτιστα στις ΗΠΑ και τους άλλους συμμάχους και φυσικά και στη Τουρκία, ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα έχει σημειακή απάντηση και χαρακτήρα, ενώ παράλληλα τόνισε πως πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθεί η αμυντική συμφωνία με την Γαλλία, ανέφερε ο κ. Φίλης. Η Τουρκία, αν δεν λάβει πειστικό μήνυμα αποτροπής θα επιχειρήσει κίνηση να μην έχει κανείς πλέον αυταπάτη και επειδή δεν θέλει μόνο θαλάσσιες ζώνες αλλά και χώρο, είναι προφανές κατά την γνώμη του, ότι ο σχεδιασμός της περιλαμβάνει νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αλλά και καταστάσεις στη Κύπρο.

 

Φίλης: Ηλίθιος ή προδότης όποιος δεν βλέπει ότι οι Τούρκοι χτίζουν αφήγημα εισβολής στα νησιά



Ελεεινο-αμερικανικές σχέσεις: Με την συμμετοχή Πεζοναυτών των ΗΠΑ (από την βάση τους στην Αλεξανδρούπολη !!!) η τουρκική άσκηση «Έφεσσος 2022» που προβλέπει ταυτόχρονες και πολλαπλές αποβάσεις σε νησιά τού Ανατ. Αιγαίου. Στην άσκηση, συμμετέχουν στρατιωτικά πληρώματα από 37 χώρες. Μεταξύ άλλων, στην άσκηση συμμετέχουν η Γαλλία, η Αλβανία, το Αζερμπαϊτζάν, η Βοσνία- Ερζεγοβίνη, η Ιταλία, τα Σκόπια και το Καζακστάν.

..

2 σχόλια:

Ενας Αμερικανος φιλος είπε...

Καλα τα λεει ο κ. Φιλης αλλα νομιζω οτι κατι του διαφευγει.

Πρωτον: Τα ανατολικα συνορα της Ελλαδος δεν θεωρουνται ΚΑΙ ανατολικα συνορα της Ενωμενης Ευρωπης; Κι αν θεωρουνται συνορα ΚΑΙ της Ευρωπης (ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ) εμεις οι Ελληνες γιατι να ανησυχουμε αν οι Τουρκαλαδες προσπαθηουν να μπουν σε καποιο νησι μας ή σε καποια νησια του Αιγαιου; Δηλαδη ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ σε περιπτωση τουρκικης εισβολης στην ΕΥΡΩΠΗ οι ....συμπολιτες μας Εγγλεζοι, Γαλλοι, Ιταλοι, οι Λουξεμβουργιοι τελος παντων ρε παιδι μου;
Θα κανουν διαδηλωσεις στις Βρυξελλες, στα Λονδινα και σε αλλες μεγαλουπολεις της ΕΕ και θα φωναζουν ".....στον αγωνα κατα του αντι-πουστισμου, κατα του αντι-λεσβιανισμου κατα του αντι-πακιστανισμου, κατα του αντι-φεμινισμου, κατα του αντισημιτισμου ενωμενοι και στην μασα χωριστα";
'Ή θα στειλουν τα στρατευματα τους να διωξουν τον Τουρκο ανατολικα της Ατταλειας; και να του πουνε απο δω και μπρος εδω βρισκονται τα ανατολικα συνορα της Ευρωπης και ΜΗΝ ξανατολμησεις.

Να το κανω πιο λιανα, αν υποθετικα η Κουβα εισεβαλε στην Φλοριδα κι επαιρνε το Μαϊαμι και τα Κλειδια, ο Μπαϊντεν ή ο καθε Μπαϊντεν θα καθοταν με σταυρωμενα χερια ή θα στελνε τις φρεγατες και τ' αεροπλανα του να βουλιαξουν την Κουβα;

Δεν ξερω αλλα κατι βρωμαει πολυ σ΄ αυτην την "ενωμενη" Ευρωπη κατι που πρεπει να γινει γενικη απολυμανση στον χωρο της......χθες.

Δευτερον: Ο κ Φιλης αποφευγει να κατονομασει και να δακτυλοδειξει ΕΝΑΝ και ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ παραγοντα ο οποιος κανει κουμαντο στην Ευρωπη αλλα και σ' ολον το δυτικο κοσμο που ειναι μαλιστα και "συμμαχος" της Ελλαδος τωρα τλευταια, αλλα κι αυτος φαινεται ( ο συμμαχος) να ειναι του ιδιου φυραματος εκεινου του "....στον αγωνα ενωμενοι και στην μασα χωριστα".
Για τους εβραιους λεω κ. Φιλη, αν δεν με καταλαβες.

Κατακαϋμενη Ελλαδιτσα αν οι Κολοκοτρωνηδες, οι Παπαφλεσσηδες, οι Καραϊσκακηδες, ηξεραν ΠΟΙΟΙ προδοτες θα την κυβερνουσαν μετεπειτα θα καθοντουσαν στ΄ αυγα τους.

HASAN είπε...

Σημασια εχει να χασει ο ΠΟΥΤΙΝ. ΑΥτο ειναι το νεοελληνικο οραμα !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...