Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Βάζει κυριολεκτικά ενέχυρο την χώρα ο εθνοπροδότης ΠαπανδρέουΝα δοθούν εδώ και τώρα στην δημοσιότητα οι όροι του δανεισμού της χώρας. Είναι εθνική επιταγή και δικαίωμα των πολιτών να γνωρίζουν για τους όρους που συμφωνεί ο παράνομος πρωθυπουργός, και λέμε παράνομος διότι , το να παραχωρήσει ο οποιοσδήποτε κυριαρχικά δικαίωμα χωρίς την συναίνεση των πολιτών και της πλειοψηφίας της βουλής είναι κατάχρηση εξουσίας και παραβίαση του συντάγματος, ανεξαρτήτως εάν υπάρχει διακομματική «βουβή» συναίνεση. Ούτε τους δίνει το δικαίωμα ,επειδή κέρδισαν τις εκλογές με πλαστά συνθήματα να να πουλήσουν στην κυριολεξία όλα. Μόνο εάν περάσει από την βουλή η συμφωνία και ενημερωθούν άμεσα και εγκαίρως οι πολίτες για αυτή. Το άρθρο 28 είναι σαφές.

«Άρθρο 28 – (Κανόνες του διεθνούς δικαίου και διεθνείς οργανισμοί…
3. H Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας. Ερμηνευτική δήλωση: Το άρθρο 28 αποτελεί θεμέλιο για τη συμμετοχή της Χώρας στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.»

Να κάνει χρέη υποτυπώδους πρωθυπουργού ( αφού ομολόγει ότι άλλοι πλέον κάνουν κουμάντο στην χώρα ) μπορεί ο οιοσδήποτε Έλληνας, Έτσι και αλλιώς δεν κυβερνάτε την χώρα εσείς, αλλά το Δ.Ν.Τ .Εσάς σας κρατούν οι τοκογλύφοι για να κάνετε τους φοροεισπράκτορες και μόνο. Διαφορετικά θα σας έστελναν στο διάολο, όπως θα σας στείλουν εάν δεν έχετε αποτέλεσμα. Τουλάχιστον ομως να γνωρίζουμε μέχρι που έφτασε η προδοσία σας. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι καταληστέψατε τα πάντα τα τελευταία τριάντα χρόνια .Να μην ξέρουμε πόση είναι η ομηρία μας για τα υπόλοιπα πενήντα; στο Capital.gr έχει μια τρομακτική παράγραφο της κατάπτυστης συμφωνίας που εάν ισχύει θα πρέπει να σας κρεμάσουν με συνοπτικές διαδικασίες για να μην προλάβετε να την υπογράψετε, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΙΔΟΥ.

Το συμβόλαιο για το διμερές δάνειο της Γερμανίας προς την Ελλάδα όπως και τα αντίστοιχα των άλλων χωρών της ευρωζώνης έχει σταλεί από την Κομισιόν και είναι ήδη στα χέρια των υπουργών οικονομικών. Τα δάνεια αυτά δεν θα συνοδεύονται από εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου με την μορφή ομολογιακών δανείων, όπως διευκρίνισε στο Capital.gr αρμόδιο στέλεχος της Επιτροπής, διαψεύδοντας σχετικές πληροφορίες τραπεζικών αναλυτών. Τα διμερή δάνεια θα είναι στηριγμένα στη νομοθεσία της χώρας που θα δώσει το δάνειο και στην βάση αυτής της νομοθεσίας θα λειτουργήσουν και οι εγγυήσεις της αποπληρωμής τους. Αυτό σημαίνει όπως εξήγησε στο Capital.gr αρμόδιο κυβερνητικό στέλεχος ότι η χώρα που δέχεται το δάνειο το εγγυάται με τις κινητές και ακίνητες αξίες που διαθέτει εντός και εκτός της επικράτειάς της...

Ποιος σας έδωσε ρε ελεεινοί την εξουσιοδότηση να βάλλεται στους διεθνείς τοκογλύφους ενέχυρο την εθνική περιουσία; Ρε αρχικλεφταραδες τσιφλίκι σας είναι η περιουσία των… παιδιών μας;

Εμείς οι πολίτες δεν τελειώσαμε, τώρα αρχίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...