Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Καθιερώνεται η κάρτα του… άγρια φακελωμένου - μαλάκα - πολίτη


Την καθιέρωση της λεγόμενης Κάρτας του Πολίτη με την οποία θα διασυνδέονται ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου προωθεί η κυβέρνηση. Στην κάρτα θα ενσωματωθούν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, αλλά και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία του πολίτη. Η κάρτα θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, αφού θα εκδίδεται από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ., από όπου θα γίνει -μελλοντικά- και η έκδοση των νέων αστυνομικών ταυτοτήτων. Στην πολυκάρτα θα περιλαμβάνονται όλα τα δεδομένα που αφορούν κάθε πολίτη. Συγκεκριμένα στην κάρτα θα διασυνδέονται ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου ενώ θα ενσωματωθούν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, καθώς και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία του πολίτη. Το θέμα συζητήθηκε στη συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση που ανέφερε ότι το εγχείρημα και οι σχετικοί κανονισμοί θα προωθηθούν τους επόμενους δύο μήνες.
Για το ίδιο ζήτημα η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου δήλωσε στον ραδιοσταθμό Αθήνα 984 ότι στόχος του δικού της υπουργείου είναι στην Κάρτα να περιλαμβάνονται και στοιχεία για την υγεία του ενδιαφερόμενου, όπως για παράδειγμα η ομάδα αίματος, τυχόν αλλεργίες κλπ.

Και δεν μας λέτε ρε παγκοσμιοποιημένοι εθνοπροδότες, και κυρία άχρηστη βρωμογιανακοπούλου, όσοι για λόγους θρησκευτικούς η άλλους διαφωνούν με το αισχρό και υπερχουντικό φακέλωμα, η το σημάδι του θηρίου το 666 όπως το λένε μερικοί τι γίνεται; Θα τους αποκλείσετε από το σύστημα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αφήνοντας τους να πεθάνουν, επειδή αυτό σας διατάζουν τα εξωθεν αφεντικά σας; Δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι ανθρώπινα δικαιώματα για τα οποία δήθεν κόπτεσθε; Θα υπάρξει ειδική μέριμνα; Tην ψωλή μας θα την φακελώσετε για ξέρεται πότε είναι για να γαμήσουμε; Τις σπιτωμένες πουτάνες σας που έχετε, θα τις φακελώσετε ,για να ξέρεται πότε έχουν τα…. ρούχα τους; Άντε ρε να πάτε να γ@@@@@ που θα τα βάλλεται τώρα όλα στο τραπέζι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...