Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Επανέρχονται τα πρόβατα στην στάνη, λόγω …πιθανής υπουργοποίησης



Δύο ημέρες μετά τις ευρωεκλογές ο Ανδρέας Λοβέρδος εξέφρασε την πρόθεσή του να ενσωματωθεί πλήρως στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ΠΑΣΟΚ- Ελιά όπως την ονόμασε και μαζί με αυτόν ενσωματώνεται και ο Χρήστος Αηδόνης που δεν άφησε τίποτα που να μην σούρει στον Βενιζέλο τότε με την λιστα Λαγκαρτ. .
Έτσι, με την ενσωμάτωση των δύο αυτών βουλευτών η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ανέρχεται στους 29 βουλευτές. Όλα αυτά γίνονται για να πει ο Βενιζέλος στον Σαμαρά έχω 29 βουλευτές και θέλω τα ανάλογα υπουργεία.   
Μιλώντας στο Βήμα ανέφερε επίσης ότι γίνεται προσπάθεια και αρχίζουν συζητήσεις για την επανένταξη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ δύο ακόμα βουλευτών που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, τους Μάρκο Μπόλαρη και Μίμη Ανδρουλάκη.
Δεδομένου ότι η ΚΟ της ΝΔ αποτελείται από 125 μέλη, με την ενσωμάτωση Λοβέρδου και Αηδόνη η κοινοβουλευτική δύναμη της κυβέρνησης θα ανέλθει σε 154 μέλη, ενώ μπορεί και να φτάσει τα 156 με την ενσωμάτωση των Μπόλαρη - Ανδρουλάκη.
Όσον αφορά τις πληροφορίες που τον θέλουν να εισέρχεται στην κυβέρνηση ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι δεν έχει καμιά απολύτως πληροφορία

ΔΕΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...