Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

live blogging για τις εκλογές





Πληροφορίες για εκκένωση εκλογικού κέντρου στο Ίλιον από ομάδα χρυσαυγιτών. Ομάδα υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής φέρεται να προχώρησε στην εκκένωση του εκλογικού τμήματος, επειδή ηλικιωμένη γυναίκα τους είπε ότι όταν πήγε να ψηφίσει, δεν της δόθηκε το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, στον έφορο δεν έγινε καταγγελία για έλλειψη ψηφοδελτίων. Η διαδικασία σταμάτησε προσωρινά. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο έχει σπεύσει περιπολικό.



ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ...





  



Το μήνυμα της γλάστρας

 

Η Αντιτρομοκρατική στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Βρέθηκαν σφαίρες



Με πύραυλο S-300 από την ταράτσα του Παπούλια επιχείρησαν να χτυπήσουν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ 


Χρυσή Αυγή: “Άρχισε τη νοθεία το παρακράτος Σαμαρά!



. 
 ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ




Σε ρεπορτάζ του PatrasTimes.gr αναφέρεται :

Τραγελαφικές καταστάσεις, οι οποίες θέτουν εν αμφιβόλω την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας διαδραματίζονται από το πρωί στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας.

Η μη εμφάνιση των μελών στις εφορευτικές επιτροπές οδήγησε σε αυθαίρετες «λύσεις» στο πρόβλημα της παράδοσης ψηφοδελτίων στους εκλογείς σε πολλά από τα εκλογικά τμήματα .

Χαρακτηριστικά παραδείγματα δύο από τα πιο πολυπληθή  συγκροτήματα αυτά του 7ου Λυκείου και του πρώην ΕΠΑΛ στο τέρμα της οδού Αγ. Σοφίας όπου οι ψηφοφόροι για την ευρωβουλή έπαιρναν όποιο από τα ψηφοδέλτια επιθυμούσαν προς γενική θεά και κατάπληξη!
Δείτε και το βίντεο








Συνεχίζονται τα ευτράπελα στις εκλογές...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...