Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

«Εγώ τον βοήθησα να γίνει ευρωβουλευτής»





Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ
Ο εκνευρισμένος Χατζηνικολάου "αυτοκαρφώθηικε" και μαζί του  κάρφωσε και το ποιοι λύκοι προβοκάτορες φορούν προβιά για να χειραγωγήσουν το εκλογικό σώμα!!

Στην χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή του star για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αλλά και των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης για τον Β΄ γύρο  με παρουσιαστή τον κ. Χατζηνικολάου διαδραματίστηκε ένας άγριος Καβγάς μεταξύ του εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ. κυρίου Μαριά και του παρουσιαστή της εκπομπής. (Δείτε το Βίντεο και προσέξτε την ομολογία Χ"νικολάου μετά το 3:31)
Εκεί εξήχθησαν συμπεράσματα επιβεβαίωσης το ποιος είναι το "αφεντικό' το ποια είναι η "εξάρτηση" το "πως" ψηφίζουν οι πολίτες , το ποια είναι η "τέταρτη" εξουσία και το τι πρεσβεύει.
Δεν θα μείνουμε στην "υποκειμενική" θέση Μαριά και την επιχειρούμενη λείανση της ήττας των ΑΝΕ.ΕΛ. από τον ίδιο παρά θα αναγνωρίσουμε όμως ότι ο κ. Μαριάς όσο και αν ο λόγος του εμπεριείχε "λειαντικά" στοιχεία παραδέχθηκε την ήττα λέγοντας μάλιστα ότι αυτό (ως ήττα) είναι θέμα του κόμματος για προβληματισμό και εξαγωγή συμπερασμάτων για την επόμενη ημέρα.
Εκεί που θα μείνουμε και θα στοχεύσουμε είναι ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ του κ. Χ"νικολάου κατόπιν της αποχώρησης Μαριά ο οποίος ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ  απευθυνόμενος σε προσκεκλημένο του ότι

"ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑ (τον Μαριά)  ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ"



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ !!!
16% ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ 8 ΕΛΙΑ 6.5 ΠΟΤΑΜΙ
ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !!!! ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...