Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Την ήπιε ο Καρατζαφέρης την πορτοκαλάδα. Δεν του βγήκε το come back



Θα περάσει την ΔΗΜΑΡ που τον διαδέχτηκε στην Κυβερνήση,  αλλά δεν θα μπει στην ευρωβουλή από ότι δείχνουν τα πράγματα ο Καρατζαφέρης έτσι χάνει και τον εναπομείναντα τίτλο του μέχρι στιγμής  ως Κόμμα της ευρωβουλής. Όταν βλέπεις όμως να πιάνει η Ελιά που είναι το παράρτημα της διαπλοκής της κλεψιάς της προδοσίας και ότι βρώμικο βάλει ανθρώπου νους  τέτοιο ποσοστό και να βγάζει ίσως και δυο ευρωβουλευτές λος ότι  μερικοί …απολαμβάνουμε αυτό που είμαστε. Τουρκόγυφτοι και ραγιάδες.
 Με καταμετρημένο το 10% των ψήφων στην Κεντρική Μακεδονία προηγείται ο Απόστολος Τζιτζικώστας (ανεξάρτητος) με 70% έναντι 30% του Γιάννη Ιωαννίδη (ΝΔ).

Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος (ΣΥΡΙΖΑ) προηγείται με 61% των ψήφων έναντι του Σπύρου Σπύρου (Ν.Δ.) με 39%.

Μιχαλολιάκος: "Δεν μου ταιριάζουν τα μοιρολόγια. Τα μοιρολόγια είναι για τους νεκρούς"

Τσίπρας: "Όταν σας είπα ότι τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μ' ακούγατε"

Κουκουλόπουλος: "Το μήνυμα του λαού, είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε"


Τους γράφεις ότι ο Σαμαράς απέστειλε  Επιστολή Προθέσεων προς την τρόικα, που την υπογράφει τόσο o ίδιος, όσο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, αλλά και ο διοικητής της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος, η οποία έχει ήδη αποσταλεί στους δανειστές ήδη από τις 15 Απριλίου, και στην οποία υπόσχεται ακριβώς το αντίθετο. Ότι δηλαδή θα ληφθούν νέα μέτρα, και αυτοί ξύνουν τους όρχεις τους και τρέχουν να τον ξαναψηφίσουν . .
Βλέπουν την πρώτη σελίδα της επιστολής, μεταξύ άλλων αναφέρει:
« Έχουμε δεσμευτεί να εφαρμόσουμε πολιτικές σύμφωνες με πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3% του ΑΕΠ, το 2015. Το σχέδιο προϋπολογισμού του 2015, θα πρέπει να συμφωνηθεί με την τρόικα, μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη του 2014».
Τα καλύτερα όμως έρχονται στη συνέχεια, όπου η επιστολή αναφέρει:
«Πιστεύουμε ότι οι πολιτικές που παρατίθενται στο συνημμένο Μνημόνιο είναι επαρκείς για την επίτευξη των στόχων στο πλαίσιο του προγράμματος, αλλά θα είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα μέτρα που μπορεί να είναι τα πλέον πρόσφορα για τον σκοπό αυτό, καθώς οι συνθήκες αλλάζουν. Θα διαβουλευτούμε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ πριν από την υιοθέτηση τυχόν τέτοιων ενεργειών και πριν από την αναθεώρηση των πολιτικών που περιέχονται σε αυτό το Μνημόνιο» και αυτοί σου λένε…. έχεις καμιά καινούργια Φώτο της… Μενεγάκη;

Στην επιστολή, ο κ. Σαμαράς δεσμεύεται, ότι μέσω της αξιολόγησης της προόδου του προγράμματος, θα υπάρχει συνεννόηση με την τρόικα για τυχόν επιπρόσθετα μέτρα που μπορεί να απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΗΛΟΣ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΡΥΘΜΗΣΤΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ
ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΟΝΤΑ 70 ΜΑΙΩΝ

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΝΠΟΙΟΣ [ΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ πιστεύω ότι δεν τα πήγε κακά σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογές .Γιατί εάν δούμε τι ευκαιρία του δόθηκε ποιο παλιά και την κλώτσησε με λάθος τακτικές είναι …δράμα.
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχει άλλη ευκαιρία, και λόγω ηλικίας και αντοχών .Ίσως πρέπει να δει τώρα, την αξιοπρεπή αποχώρηση .

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΜ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ....ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ......ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ω ΚΩΛΩ ΤΟΥΜΠΑΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...