Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Δεν μπόρεσε να φτιάξει το σπίτι της, και θέλει να... φτιάξει την Ελλάδα.



Μία από τις πιο συνταρακτικές υποθέσεις οικογενειακής φύσης, με άκρως ενδιαφέρουσες όμως κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις, οδηγείται την ερχόμενη Παρασκευή στις δικαστικές αίθουσες των Ιωαννίνων, συγκλονίζοντας καλοκαιριάτικα όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και την πολιτική ζωή.

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η βουλευτής και εκπρόσωπος της Ν.Δ. Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου κατά του συζύγου της Βασίλη Παπαϊωάννου, ζητώντας τη μετοίκησή του από τη συζυγική στέγη -και πατρικό της σπίτι- και την προσωρινή επιμέλεια του 11χρονου γιου τους, έχει γίνει θέμα έντονης συζήτησης εξαιτίας των σκληρών καταγγελιών που διατυπώνει η 48χρονη πολιτικός σε βάρος του 61χρονου μηχανικού.

Με το δικόγραφο-βόμβα που κατέθεσε η  Ασημακοπούλου... κατηγορεί τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, αρπαγή χρημάτων, απειλές και εκβιασμούς, με στόχο να τελειώσει την πολιτική της καριέρα, ενώ τον επικρίνει για βάναυση συμπεριφορά κατά της μητέρας της -και πεθεράς του- η οποία διαμένει στην ίδια οικία! Αποκαλύπτει δε ότι προκειμένου να προστατευτεί από τις ακραίες ενέργειες και τις χειροδικίες του κ. Παπαϊωάννου ενημέρωσε τον αστυνομικό διευθυντή της πόλης, ο οποίος τη διαβεβαίωσε ότι είναι δίπλα της οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστεί!

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αμηχανία στην ηγεσία της Ν.Δ., καθώς η κυρία Ασημακοπούλου είναι το πρόσωπο του κόμματος -μαζί με την κυρία Σοφία Βούλτεψη- καθημερινά στα τηλεοπτικά κανάλια. Το να τη συνδέει κανείς με μια θεαματικών διαστάσεων ιστορία, που θα τη συνοδεύει πλέον εσαεί, δεν είναι και το καλύτερο για μια παράταξη που έχει τα δικά της προβλήματα.


Η συνέχεια  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...