Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Μας έγινε και ιατροδικαστής τώρα η κολοΔ.Ε.Η



Την Δευτέρα, ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης μετά από τις ιστολογικές εξετάσεις ανέφερε ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας τον περασμένο Ιούλιο στα Χανιά οφείλεται στη διακοπή ρεύματος και στη παύση της λειτουργίας των μηχανημάτων.
Η σημερινή  ανακοίνωση της ΔΕΗ που κάνει τον ιατροδικαστή ανέφερε πως δεν προκύπτει από πουθενά ο θάνατος της 56χρονης λόγω ασφυξίας, προσθέτοντας πως “ο θάνατος οφείλεται σε στένωση της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας συνεπεία στεφανιαίας αθηρωματοσκλήρυνσης και ταξινομείται ως φυσικός”.
Οργισμένος και με το δίκιο του οι συγγενείς της άτυχης 56χρονης τετραπληγικής  Παπαδάκη και ο γιος της δηλώνουν ότι  «Αυτή η ανακοίνωση της ΔΕΗ προσβάλλει τη μνήμη της μητέρας μας. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει να πάρουμε κάποια αποζημίωση αλλά να δικαιωθεί η μνήμη της. Θέλουμε να βρεθούνε οι υπεύθυνοι και να αποδοθεί η δικαιοσύνη αλλά και να εμποδίσουμε όσο το δυνατόν γίνεται την επανάληψη αυτών των λαθών που στέρησαν την ζωή της μητέρας μας».
«Η ΔΕΗ δεν δείχνει κάποια συμπάθεια ή κάποια συγνώμη»

Οργισμένος όμως είναι και ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Κονισόπουλος με την ανακοίνωση της ΔΕΗ.

«Αυτό που λυπεί την οικογένεια Ποποδάκη και μάλλον λυπεί όλους τους ανθρώπους, είναι αυτή η ανακοίνωση που κατ’ ελάχιστον δεν δείχνει η ΔΕΗ μία συμπάθεια και μία συγνώμη στην οικογένεια. Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ΔΕΗ. Σίγουρα ο καθένας έχει την άποψή του αλλά η αλήθεια δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από πραγματογνωμοσύνες που είναι κόντρα στις επίσημες», επισημαίνει ο κ. Κονισόπουλος.
Περιμένουν τον πραγματογνώμονα για τα μηχανήματα

Αυτή την ώρα οι οικογένεια Ποπουδάκης περιμένει τον πραγματογνώμονα για να ελέγξει τα μηχανήματα.
«Είμαστε σίγουροι ότι τα μηχανήματα λειτουργούν μια χαρά, ωστόσο περιμένουμε να μας το πει έστω και τυπικά ο πραγματογνώμονας. Η δικογραφία παραμένει ανοιχτή ωστόσο μέσα σε μία βδομάδα αναμένεται να κλείσει.

Έπειτα η δικογραφία θα πάει στον Εισαγγελέα ο οποίος ίσως ασκήσει κάποιες διώξεις. Αμέσως μετά θα κινηθούμε κι εμείς νομικά εναντίον όσων ευθύνονται. Το καλό είναι ότι η συγκεκριμένη υπόθεση πάει με αρκετά γρήγορο ρυθμό», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Κονισόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...