Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ο Καρατζαφερης δίνει το.... καλό παράδειγμα ..



…και στηρίζει την ελληνική οικονομία και τους μικρομεσαίους που υπεραγαπά, ψωνίζοντας από τα…. Praktiker .Μην δώσει κάνα φράγκο στα μαγαζάκια της γειτονιάς, γιατί μπορεί η Μέρκελ να του κόψει την …πολιτική άνοδο του.
Είκοσι ημέρες μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την καρδιά του, την προηγούμενη εβδομάδα ο φωτογραφικός φακός του «Secret» εντόπισε τον υπερπατριώτη πρόεδρο του ΛΑΟΣ στο γερμανικής προέλευσης πολυκατάστημα Praktiker, στην Πειραιώς, αποδεικνύοντας την κρυφή αγάπη που τρέφει για τα γερμανικά υπερκαταστήματα.  Στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του λοιπόν μετά τη δοκιμασία του εμφράγματος, οι υπόλοιποι πελάτες του καταστήματος έμειναν άφωνοι όταν είδαν τον γνωστό πολιτικό ακμαιότατο, με βερμούδα και ένα απλό μπλουζάκι, να κάνει βόλτες στους διαδρόμους, αναζητώντας τα πράγματα που ήθελε να ψωνίσει. Στάθηκε αρχικά στο μηχάνημα όπου κόβονται μοκέτες και ταπετσαρίες, αλλά τελικά την προσοχή του κέρδισαν τα στόρια.
Συνοδευόμενος από τους άνδρες της ασφάλειάς του, που ανέλαβαν να κρατήσουν και τα στόρια μέχρι ο αρχηγός του ΛΑΟΣ να φτάσει στα ταμεία, ο κ. Καρατζαφέρης περιηγήθηκε στο κατάστημα . Χαμογελαστός και πρόσχαρος με όλους, δεν απέφυγε και τις μοδάτες selfies με πελάτες που του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Πάντως, στο ταμείο στάθηκε ο ίδιος για να πληρώσει τα ψώνια του. Φεύγοντας, ακόμα και στην έξοδο του καταστήματος τον σταματούσαν πελάτες για ευχές και φωτογραφίες και δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο καρατζαφερηs ειπε η προσφατη περιπετεια τη υγειαs μου με εκανε να σκεφτω πολλα πραγματα.Περασαμε πολυ καιρο χωρισμενοι εγω και ο Αντωνηs και ηρθε επιτελουs η ωρα να ξαναβρεθουν οι δρομοι μαs!!!!!!!Συμφωνα με τον στενο κυκλο του ο γιωργοs καρατζαφερηs ειδε στον υπνο του οταν χαροπαλευε τον Αη Γιωργη να βαστα το κεφαλι του Αλεξη Τσιπρα ενω στην πορεια του προs το δρομο τηs νικηs εβλεπε δεξια και αριστερα σταυρωμενουs πακιστανουs εργατεs τηs μανωλαδαs.Ηταν σημαδι απο τον θεο εξομολογηθηκε ο γιωργοs καρατζαφερηs ο Αη Γιωργηs ημουν εγω ενω το αλογο ηταν ο κ.Αντωνηs Σαμαραs διαπιστωσε!!!!!!!Μολιs τον καβαλικεψω θα διαλυσουμε το συριζα τουs αριστερουs τουs μουσουλμανουs και τουs ντιντιδεs αυτου εδω του τοπου δηλωσε με νοημα!!!!!!!!!!!!τι σου ειναι τα ονειρα....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.skandalakis

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ,
Συνοδευόμενος από τους άνδρες της ασφάλειάς του;
Ειναι εκλεγμένος;
Τον απειλει κανένας;
Αν θελει προσωπική ασφαλεια και φιγουρα,
να τους πληρωσει απο την κρατική επιδοτηση που ακόμα λαμβανει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ 10 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ .
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...